Connect with us

Hirdetés

technokrata

Iparágvezető az LG UltraWide monitor termékcsaládja

Dotkom

Iparágvezető az LG UltraWide monitor termékcsaládja

Az International Data Corporation (IDC) kutatása alapján az LG Electronics IPS 21:9 UltraWide monitor termékcsaládja jelenleg az iparágvezető. Az LG a 21:9-es képarányú monitorok globális piacán 63%-os részesedést ért el 2014 első negyedévében. Ezzel 2012 utolsó negyedévéhez képest megkétszereződött a vállalat piaci részesedése. Magyarországon az LG piaci részesedése az első negyedéves adatok alapján 78%-os az ilyen monitorok tekintetében.

Az elmúlt évben a 21:9-es monitorok piaci szegmense hétszeres növekedést ért el, és az eladott modellek többségét az LG termékcsaládjának tagjai teszik ki. A PC-monitorok piacával foglalkozó IDC Worldwide Quarterly PC Monitor Tracker szerint az elmúlt öt pénzügyi negyedévben a 21:9-es képarányú monitorok értékesítésében az LG volt a vezető világszerte.

A kiemelkedő eladási mutatók, elismerések és pozitív kritikák jól mutatják, hogy az LG képes olyan innovatív kijelzők megalkotására, amelyek a fogyasztók és az iparági szakemberek számára egyaránt meggyőzőek. Prémium minőségű kialakításának és képminőségének köszönhetően az LG 34UM95-P IPS 21:9-es UltraWide monitora kiérdemelte az Intertek, a TÜV és az UL minősítését, a Plus X Award díjat, valamint a legmagasabb értékelést a PRAD-tól, amely a kijelző-értékelések egyik legmegbízhatóbb forrása Németországban.

„Nagy öröm az LG számára, hogy vezető lehet a 21:9-es képarányú monitorok nemzetközi és hazai piacán egyaránt. Az LG 2014 júniusában mutatta be hazánkban új, 21:9-es képarányú monitorcsaládját, ráadásul az LG volt az első a globális piacon, aki 21:9-es, 34 hüvelykes QHD felbontású monitort mutatott be” — mondta elMr. Chung Hoon Kim, az LG Electronics Magyar Kft. üzleti megoldások divíziójának vezetője, majd hozzátette: „Idén a 21:9-es monitorokra helyezzük a fókuszt, ami az UM95-ös és az UM65-ös monitorokat tartalmazza. Erre az évre vonatkozó tervünk Magyarországon, hogy a felhasználók minél szélesebb rétegét elérve a 21:9-es termékpalettánkkal megtartsuk és növeljük a piaci részesedésünket a monitor szegmensben. ”

Az Intertek a közelmúltban a Quality & Performance Mark (QPM) minőségi és teljesítmény-elismeréssel jutalmazta a 34UM95 modellt. Az élénk, élethű színek megjelenítésére képes, mozifilm-képarányú monitor magával ragadó élményt nyújt filmnézéskor és szélesvásznú játékoknál egyaránt. A 34UM95 a PC-kel és az új Mac Pro számítógéppel egyaránt kompatibilis. Az LG 34UM95 monitora a „Sehr Gut” („Nagyon jó”) értékelést kapta a PRAD-tól, ami a legmagasabb (öt csillaggal egyenértékű) pozitív értékelés. A PRAD különösen nagy elismeréssel nyilatkozott a monitor lenyűgöző képminőségéről és színkezeléséről.

Az LG IPS 21:9 UltraWide monitorai június eleje óta elérhetők hazánkban is. További információért keresse fel az LG UltraWide monitorainak a weboldalát: http://www.lg.com/hu/ultrawide-monitorSzólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés