Connect with us

Hirdetés

technokrata

Éld át te is az X erejét!

Dotkom

Éld át te is az X erejét!

A HyperX vadonatúj termékeinek megjelenése alkalmából a HyperX hősnői egyesítették erőiket az X-Men hőseivel.

A HyperX,a Kingston Technology Company, Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója partneri együttműködés keretében támogatja a 20th Century Fox által forgalmazott X-Men: Az eljövendő múlt napjai című film EMEA régióbeli bemutatását. A HyperX hősnői tehát úgy döntöttek, csatlakoznak az X-Men hőseihez az emberiség jövőjéért folytatott harcukban. Az izgalmas együttműködés keretében a HyperX exkluzív versenyt hirdetett meg Facebook-oldalán, melynek során a márka és a film rajongói egyedi relikviákat nyerhetnek. A nyeremények sorát egy egyedi Magneto-sisak, nagy teljesítményű memóriamodulok, SSD- és USB-meghajtók, valamint egy vadonatúj headset is gazdagítja, így a rajongók minden szükséges eszközzel felvértezhetik magukat a virtuális csaták során a győzelem kivívásához. Ezen felül egy szerencsés nyertes egy New York-i kalandozás során is megismerkedhet „az X erejével”.

Csatlakozz te is a Facebook-oldalon meghirdetett versenyhez!

HyperX_X-Men_kampany

A játék mellett a HyperX számos promóciót indított kiemelt partnereivel az EMEA régióban az X-Men filmhez kapcsolódó kampánya során, melyben a 240 GB-os és 480 GB-os HyperX 3K SSD-meghajtó, a nagy teljesítményű HyperX Beast memóriamodul, a 64-256 GB-os DataTraveler HyperX 3.0 USB-meghajtó, valamint az 512 GB-os és 1 TB-os DataTraveler Predator termékekre összpontosít.

„A HyperX munkatársai számára nemcsak a csúcsteljesítményű informatikai eszközök és játékok testesítik meg a szenvedélyt, hanem egyúttal megszállott képregény- és filmrajongók is. Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című film népszerűsítésében a HyperX színre lépése a márkánk és az X-Men rajongói számára is kihagyhatatlan előnyökkel jár” – árulta el Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és fejhallgatókat gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés