Connect with us

technokrata

Megtámadták a TEK honlapját

Dotkom

Megtámadták a TEK honlapját

Folyamatosan támadták a Terrorelhárítási Központ (TEK) hivatalos honlapját hétfőn a késő esti órákban, de a weblap zavartalanul működött. A hirado.hu azonban elvérzett.

Az MTI azért kereste az ügyben a TEK-et, mert a hvg.hu előző este azt írta, hogy az Anonymous hackercsoport magyarországi részlege több magyar internetes oldal ellen is támadást indított, illetve indítani fog, köztük a TEK honlapja ellen. A hvg.hu azt is közölte, hogy az Anonymous este negyed 10 körül “túlterheléses támadással” elérhetetlenné tette a hirado.hu-t.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) válaszában azt írta, hétfő este 21 óra körül néhány internet-szolgáltató irányából elérhetetlenné váltak a közmédia egyes oldalai. Hozzátették: az elérhetőség részlegesen mintegy ötven perc múlva, teljes körűen nem sokkal 23 óra előtt helyreállt. Jelezték azt is, a vizsgálatok még nem zárultak le, és csak az eredmények birtokában tudnak majd további tájékoztatást adni az ügyben. “A közmédia ahogy eddig is, továbbra is védi informatikai rendszereit” – írta az MTVA.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin