Connect with us

technokrata

Elsőként érhető el a SUSE Linux Enterprise Server a Dell felhőjében

Dotkom

Elsőként érhető el a SUSE Linux Enterprise Server a Dell felhőjében

A Novell bejelentette, hogy a SUSE Linux Enterprise Server az első Linux disztribúció a Dell Cloud with VMware vCloud Datacenter Service kínálatában.

A SUSE Linux Enterprise Server olyan megbízhatóságot, interoperabilitást és teljesítményt biztosít, amellyel az ügyfelek könnyedén kihasználhatják a felhő nyújtotta előnyöket. A vállalati Linux operációs rendszerek közül a SUSE Linux Enterprise Server bír a legszélesebb körű támogatottsággal: közel 8500 tanúsított alkalmazás bővíti az ügyfelek választási lehetőségeit a felhőalapú környezetekben.

„Folyamatosan, szorosan együttműködünk a Dell vállalattal annak érdekében, hogy az ügyfelek hatékony támogatásban részesüljenek, akár nyilvános, akár privát felhő-infrastruktúrákban veszik igénybe az informatikai szolgáltatásokat” – mondta Szittya Tamás, a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója.
 „A Dell Cloud célja, hogy a szervezetek saját megszokott módszereik mentén folytathassák üzleti tevékenységüket. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő hardverekhez, alkalmazásokhoz és adatokhoz az ügyfelek igényei szerint biztosítunk hozzáférést” – nyilatkozta Ricky Santos, a Dell felhőalapú megoldásokért felelős alelnöke. „A SUSE együttműködésnek köszönhetően kimagasló teljesítményt és támogatást nyújthatunk azoknak az ügyfeleknek, akiknek igény szerinti, méretezhető Linux-szolgáltatásokra van szükségük.”

A Dell a SUSE rendszert használó felhőszolgáltatók elit csoportjához csatlakozik

A SUSE Linux Enterprise Server az egyedüli operációs rendszer, amely optimalizált és minősített minden vezető virtualizációs környezetre, beleértve a VMware, Hyper-V, XEN és KVM rendszereket. Ezért használatával az informatikai szervezetek bármilyen felhőalapú környezetben hatékonyan és költségtakarékosan képesek kulcsfontosságú informatikai szolgáltatásokat nyújtani. Nem meglepő, hogy a SUSE rendszerre alapozva működnek napjaink legnagyobb globális felhőszolgáltatói: például a nyilvános és privát felhőszolgáltatásokat kínáló Dell, az Amazon Web Services, a Fujitsu, az IBM, az Intel, az 1&1, a Tencent, az SGI, a Verizon és a Vodacom Business.

„A SUSE az erőforrások jobb kihasználásával és a kockázatok csökkentésével járul hozzá a vállalatok hatékony működéséhez” – mondta Szittya Tamás, a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója. „Mostantól a Dell Cloud ügyfelei is igénybe vehetik a SUSE széles alkalmazás-portfólióját, és felhasználószám szerinti, dinamikus havidíj mellett nyújthatnak kulcsfontosságú informatikai szolgáltatásokat.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin