Connect with us

technokrata

Új kormányos a hajó élén

Dotkom

Új kormányos a hajó élén

Jeff Kelly a BT Global Services új vezérigazgatója.

Jeff  Kelly tölti be a BT Global Services vezérigazgatói pozícióját 2010 januárjától. Jeff harminc éves vállalatvezetői tapasztalattal rendelkezik, amelynek túlnyomó többségét az informatikai szektorban szerezte. Az 53 éves vezető amerikai állampolgár, mostani kinevezése előtt az EDS 10 milliárd dollár értékű a teljes amerikai kontinensre kiterjedő részlegét vezette 25 éves munkaviszonyt követően a texasi Plano székhelyű nemzetközi informatikai szolgáltatónál.

Az EDS-nél eltöltött idő alatt Jeff folyamatosan emelkedett a ranglétrán, számos vezetői pozíciót töltött be, tevékenységének középpontjában a vállalati divíziók nyereségessé tétele, az ügyfél-kiszolgálás színvonalának emelése, és a vállalat termék portfóliójának fejlesztése állt. 

Az EDS-nél legutóbbi pozíciója a vállalat 10 milliárd dollár értékű, teljes amerikai kontinensre kiterjedő részlegének vezetése volt, ahol több milliárd dollár értékű új üzletet hozott a vállalatnak a költségek csökkentésével, és az ügyfélszolgálat színvonalának emelésével együtt. Ezt megelőzően Jeff volt az EDS General Motors ügyfele számára nyújtott globális informatikai szolgáltatások igazgatója.

Karrierjét 1978-ban villamosmérnökként kezdte az autógyár-óriás General Motors-nál a vállalat Buick gépkocsikat gyártó üzemcsoportjában, a Michigan-állambeli Flint-ben. 1985-ben került az EDS-hez, azt követően, hogy az autógyár 1984-ben 2,5 milliárd dollárért felvásárolta az informatikai szolgáltatót az alapító Ross Perot-tól.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu