Connect with us
Hirdetés

technokrata

A Dell segít a magyar vállalatoknak az IT eszközök cseréjében

dell

E-Környezetvédelem

A Dell segít a magyar vállalatoknak az IT eszközök cseréjében

A Dell segít a magyar vállalatoknak az IT eszközök cseréjében

A Dell Technologies bejelentette, hogy már Magyarországon is elérhető az Asset Recovery Services.

A szolgáltatás keretében márkától függetlenül bármilyen laptopot, asztali számítógépet, szervert, perifériaeszközt vagy kiegészítőt le lehet adni. Így segíti a vállalat az ügyfeleket a meglévő informatikai eszközök értékeinek kiaknázásában, és a fenntartható működés megvalósításában.

A Dell támogatja a vállalatokat az informatikai eszközök fenntartható cseréjében, 2008 óta több mint 2,5 milliárd elektronikai eszközt hasznosított újra. Az Asset Recovery Services modern, egyszerű és szabványosított módot biztosít az ügyfeleknek újrahasznosítási szándékaik megvalósítására. A szolgáltatás magában foglal egy új, „self-service” online portált, amely az eszközök leselejtezését még inkább megkönnyíti – valós idejű értékbecsléseket és az eszközök egyszerűbb visszavételét biztosítja a vállalatok számára.

„Minden évben több millió tonna elektromos készüléket dobunk ki, amelyeket, ha nem megfelelően semmisítenek meg, károsíthatják a bolygónkat. Az Asset Recovery Services kulcsfontosságú lépést jelent az informatikai eszközök felelősségteljes lecserélésében és az ökológiai lábnyomuk csökkentésében. Elkötelezettek vagyunk, hogy megakadályozzuk az e-hulladékok bejutását a hulladéklerakókba. Az elektronikai és informatikai berendezések biztonságos újrahasznosítását elősegítő szolgáltatásaink bővítésével hozzájárulunk ahhoz az ambiciózus célhoz, hogy 2030-ra minden egyes eladott termék után egy készüléket újrahasznosítsunk vagy újból felhasználjunk”

– mondta Rakoncza Zsolt, a Dell Technologies Magyarország vezérigazgatója.

A vállalatok védelme biztonsági szolgáltatásokkal

Amikor az ügyfelek leadják az eszközeiket, a Dell Technologies az adattisztítási szabványoknak megfelelően törli az adatokat, hogy csökkentse a biztonsági veszélyek kockázatát. Az Asset Recovery Services mostantól további lehetőségeket is kínál a fokozott védelemhez:

  • Helyszíni adattisztítás – Az adatokat a helyszínen töröljük a termékekről, mielőtt még a eszközök elhagynák az ügyfél telephelyét.
  • Helyszíni merevlemez-megsemmisítés – Az adatokat tartalmazó merevlemezeket fizikai úton megsemmisítjük, és a helyi irányelveknek megfelelően újrahasznosítjuk.

Értékesítési lehetőségek Magyarországon

Az Asset Recovery Services a Dell Technologies vállalaton, valamint értékesítési partnerein keresztül érhető el.

További E-Környezetvédelem

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés