Connect with us

technokrata

Új generációs csoportmunka a Novelltől

Dotkom

Új generációs csoportmunka a Novelltől

A Novell Teaming Starter Pack program elindítása segíti a szervezeteket a munkaerő termelékenységének növelésében. A csomag 20 ingyenes felhasználói licencet tartalmaz.

A Novell Teaming egy rugalmas csoportmunka megoldás, amelynek segítségével a munkacsoportok a fizikai távolságtól függetlenül sikeres együttműködést folytathatnak. A Starter Pack könnyen használható, előtelepített letölthető fájlként érhető el, és rövid útmutatót valamint oktatóvideókat is tartalmaz. Segítségével a szervezetek kipróbálhatják a következő generációs csoportmunka eszközöket, amelyek a termelékenyebb és kreatívabb csapatmunka révén jobb üzleti eredményekhez vezetnek.

“A Kempinski Hotels négy kontinensen több mint 60 szállodát működtet” – mondta Simon Coombs, a Kempinski Hotels ügyvezető alelnöke és pénzügyi vezetője. “Éppen ezért mindig keressük az olyan technológiai megoldásokat, amelyekkel növelhető a hatékonyságunk. A Novell Teaming kitűnő lehetőség a Kempinski Hotels számára, mivel lehetővé teszi a kiváló teljesítményű csapatmunkát és növeli a munkaerőnk termelékenységét a világ minden táján” tette hozzá Coombs.

A díjmentes program keretében azok az ügyfelek és partnerek, akik a csoportmunka megoldásokat saját környezetükben szeretnék kipróbálni, most első kézből tapasztalhatják meg a Novell Teaming csoportmunkaterek és a vállalati közösségi portálok működését. A Novell Teaming beépített blogokkal, wikikkel, fórumokkal és más, valós idejű csoportmunka eszközökkel javítja a csapat termelékenységét: az emberek egy közösségben hozhatják létre, kezelhetik, oszthatják és vitathatják meg az információkat. Az önálló felügyeletet biztosító funkciók, az egyéni alkalmazások és munkafolyamatok mind lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az eszközöket munkahelyi igényeikhez igazítsák, a rendszergazdák további közreműködése vagy támogatása nélkül.

“A csoportmunka eszközök pillanatok alatt a sikeres munka alapvető követelményei lettek napjaink globális és földrajzilag széttagolt üzleti környezetében” – mondta Kent Erickson, a Novell alelnöke és a munkacsoport-megoldások részlegének vezérigazgatója. “A hatékony eszközökkel ellátott csapatoknak arra van szükségük, hogy a szakértők fizikai helyétől függetlenül kihasználhassák a rendelkezésre álló szakmai tudást. A Novell Teaming Starter Pack kiváló lehetőség az ügyfelek és a partnerek számára, hogy elkezdjék használni a csoportmunka szoftvereket, és azonnal kihasználják a megoldás által nyújtott termelékenységi előnyöket és költségmegtakarításokat.”

Elérhetőség

A Novell Teaming Start Pack 20 ingyenes felhasználói licencet tartalmaz azon meglévő vagy új ügyfelek és partnerek számára, akik még nem használják szervezetükön belül a Novell Teaming megoldást. A Starter Pack Amerikában, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában érhető el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin