Connect with us

technokrata

Tíz éve nyomtat a Xerox a Magyar Telekomnak

Dotkom

Tíz éve nyomtat a Xerox a Magyar Telekomnak

A Xerox Magyarország Kft. tíz éve nyújt számlanyomtatással kapcsolatos szolgáltatásokat a Magyar Telekom Nyrt. részére.

Az 1999-re visszanyúló együttműködés értelmében a Xerox készíti elő, nyomtatja, borítékolja és postázza a számlákat a vállalat több millió előfizetője számára 0-24 órás munkaidőben. Ha az elmúlt tíz év alatt keletkezett nyomatokat egymás mellé helyeznénk, azok mintegy hat és félszer körbeérnék a Földet az Egyenlítő mentén.

A Magyar Telekom régóta Magyarország egyik legnagyobb számlakibocsátója, amely havonta körülbelül 3,5 millió számlát állít ki és juttat el ügyfelei számára. A Xerox Magyarország Kft. 1999 óta működtet dedikált, vagyis csak a társaság számára fenntartott nyomtatóüzemet, ahol a vezetőktől a segédoperátorokig 30 alkalmazott dolgozik folyamatos műszakban.

A Xerox üzemében hat, 180 nyomat/perc teljesítményű Xerox DocuPrint 180-as lézernyomtató, valamint öt nagy kapacitású borítékológép végzi az évi több mint 120 millió lapból álló számlák nyomtatását, illetve borítékolását a kapcsolódó dokumentumokkal és ügyfél-tájékoztatókkal együtt. A berendezések folyamatos üzemeltetésének köszönhetően a Xerox a Magyar Telekom Nyrt. által meghatározott teljesítési határidőt tartva postázza a számlaleveleket, amelyek státuszát a vállalat illetékes munkatársai bármikor ellenőrizhetik a rendszer automatikus értesítéseinek köszönhetően.

A Magyarországon legnagyobb, számlanyomtatással foglalkozó, dedikált nyomdát üzemeltető vállalatként 1999 és 2009 között több mint 1 milliárd 227 millió nyomatot állítottunk elő, amelyek – hosszabbik oldalukkal egymás mellé helyezve – mintegy hat és félszer körbeérnék a Földet az Egyenlítő mentén – mondta Lipták Zalán, a Xerox Magyarország Kft. Szolgáltatási üzletágának igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin