Connect with us

technokrata

Szívatják a kínai WoW-osokat

Dotkom

Szívatják a kínai WoW-osokat

Kína újra elindítja az országban felettébb népszerű World of Warcraft (Wow) online szerepjáték szervereit, de kizárólag a már regisztrált játékosok használhatják majd. A kommunista ország még mindig kifogásokkal él a játék tartalmával kapcsolatban.

A szerverek várhatóan július 30-án indulnak újra, majd két hónappal a leállításukat követően, és csak a korábban már regisztrált játékosok férnek majd hozzá. Amint a szükséges változtatások megvalósulnak a játékban, akkor mindenki számára hozzáférhető lesz a népszerű játék – közölte az állami média.

A játékok felügyeletét végző állami ügynökség befejezte az ellenőrzés első szakaszát, de az már biztos, hogy bizonyos részeket meg kell változtatni a játékban. A probléma, hogy a korábban a szolgáltatást kínáló cég, a The9 leváltása óta tartalmi változások történtek a játékban. A Blizzard nem kommentálta a híreket.

A World of Warcraft hihetetlenül népszerű Kínában, 5 millió előfizetője van az országban, míg az egész világon 11,5 millió. A játékot már korábban is módosították a kínai elvárásoknak megfelelően, például a csontvázak helyett hús-vér lények szerepelnek a helyi kiadásban. A világ legnépesebb országában a játék legutóbbi kiegészítője, a Wrath of the Lich King sem jelenhetett meg tartalmi kifogások miatt, valószínűleg a “death knight” kaszt okozhatta a problémát, írja a Yahoo.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu