Connect with us

Hirdetés

technokrata

Személyiséglopás áldozatai lettek az angol Megasztár döntősei

Dotkom

Személyiséglopás áldozatai lettek az angol Megasztár döntősei

Regisztrálták azokat a domaineket, amikben szerepelnek a Britain’s Got Talent tehetségkutató műsor döntőseinek a nevei és hamis Twitter azonosítókat is létrehoztak magukat az énekeseknek kiadó ismeretlenek.

A Megasztárhoz hasonló angol tehetségkutató a Britain’s Got Talent elődöntőjének negyven résztvevője közül harmincháromnak lefoglalták a nevét tartalmazó domaineket, tizennyolc énekesnek pedig a Twitter azonosítóját is létrehozták ismeretlenek. A személyiséglopás áldozata lett a show világszerte ismerté vált versenyzője Susan Boyle is, mivel a számítógépes bűnözők a susanboyle.co.uk, susanboyle.org és a susan-boyle.com címeket is regisztrálták helyette.

A verseny elődöntőjének a részvevői közül összesen öten gondoltak arra, hogy lefoglalják a nevüket tartalmazó domaineket, mielőtt beneveztek a versenybe. “A rajongók gyakran csak beírják a böngészőjük címsorába a kedvencük nevét és egy végződést, abban a hitben, hogy az énekes oldalára érkeznek. A tehetségkutató résztvevőinek a nevében lefoglalt domainekre most olyan tartalmak is kikerülhetnek, melyek ártanak a versenyzők hírnevének, és sokan meg fogják nézni ezeket az oldalakat.” – mondta el Stephen Waddington a Speed Communications online reklámokkal foglalkozó cég vezetője a Telegraph-nak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés