Connect with us

technokrata

Széles formátumú reklámdekorációs anyagok a Xeroxtól

Dotkom

Széles formátumú reklámdekorációs anyagok a Xeroxtól

A Xerox Magyarország Kft. új, költségtakarékos széles formátumú médiahordozó-családot vezetett be a piacra. A kültéri és beltéri reklámozáshoz ideális Economy termékek kizárólagos nagykereskedője a Polinoor Kft., amely nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik a reklámdekorációs iparágban.

A Xerox széles formátumú nyomtatóihoz választható új alapanyagok közös jellemzője, hogy kiváló, hosszan tartó minőséget biztosítanak megfizethető áron. Az Economy Banner Vinyl közepes tömegű, laminált vinil hófehér nyomtatható felülettel, amely matt, illetve rugalmas szatén változatban is elérhető. Az oldószeres és UVC tintasugaras eljárással is nyomtatható anyag kültéren és beltéren is alkalmazható, mivel ellenáll a napsugárzásnak és a hőmérséklet-változásnak. Sportesemények helyszínén, kereskedelmi bemutatókon, bejáratoknál, parkolókban, benzinkutaknál, bevásárlóközpontokban, rendezvényeken egyaránt jól használható.

Az Economy Flag Banner rendkívül ellenálló, poliészter bevonatú szőtt zászlóanyag matt nyomtatható felülettel. Az elszakíthatatlan médiát eltávolítható hordozóanyaggal látták el, amely megkönnyíti a nyomtatást, és felszívja a fölösleges festéket. Az anyag kiváló dekorációs célokra, legyen szó kirakatrendezésről, boltbelsőről, színpad vagy falak díszítésről, de kültéri molinóként is remekül funkcionál.

A szintén költségtakarékos Economy Banner Mesh poliészter mesh-háló könnyű, ugyanakkor tartós anyag, amely ellenáll a napsugárzásnak, a hőmérséklet-ingadozásnak, és nem szakad, ezért közepes időtartamú kampányokhoz is ideális. Az oldószeres eljárással nyomtatható háló szövése 15 százalékban átengedi a fényt, és biztosítja, hogy az elem szeles időjárás esetén sem mozdul el. Ezenkívül rendelkezik egy egy darabban lehúzható PVC hordozóanyaggal, amely magába szívja a fölösleges festéket, valamint gondoskodik a médiahordozó elakadás- és gyűrődésmentes nyomtathatóságáról. Mivel az egyes hálópanelek egymáshoz hegeszthetők, ezáltal növelve a felületet, az anyag építési reklámhálóként vagy nagyméretű tűzfalakon is jól alkalmazható.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu