Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rég elveszettnek hitt fiát találta meg egy anya a Myspace-n

Dotkom

Rég elveszettnek hitt fiát találta meg egy anya a Myspace-n

Harminc éve elveszettnek hitt fiát találta meg egy amerikai anyuka a Myspace segítségével. A fiú rosszul írta be a saját nevét egy keresőoldalon és a találati listán rátalált anyja Myspace profiljára.

Harminckét évvel ezelött adta örökbe a gyerekét Terry Fuller utahi anyuka, anyagi nehézségek miatt és azért mert azt szerette volna, ha a fiú egy szerető családban nevelkedik. A fiatalkori döntését azóta megbánta, és létrehozott egy Myspace profilt, melynek segítségével az örökbeadott fiúra próbált rátalálni.

A fiú nagyon messze költözött a szülőhelyétől és másképp írta a nevét, mint amire az anyuka emlékezett, de az internet és egy elirás segítségével végül egymásra találtak. Az elveszett fiúnak ugyanis sikerült pont úgy elhibáznia a neve leírását, miközben a Google-t használva keresett rá saját magára, ahogyan arra az anyja emlékezett.

Az örökbeadott gyerek, aki régóta szeretett volna többet megtudni a szüleiről, ezután a következő üzenetet írta anyjának:”Hello Rustin Hawver vagyok, H-A-W-V-E-R. Azt hiszem engem keresel. Kérlek értesíts, ha nincs igazam mert másképp írtad a nevemet.” A félreértéseket azóta tisztázták egymás közt és azt tervezik, hogy évtizedek után márciusban találkoznak először.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés