Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az interneten keres barátokat a Fehér Ház

Dotkom

Az interneten keres barátokat a Fehér Ház

Az amerikai kormányzat a Facebook, a MySpace és a Twitter közösségi oldalakon keresztül is kapcsolatot tart a választókkal.

Saját oldalt hozott létre az Obama kormány a Facebook-on és a MySpace-n, a Twitter mikroblog szolgáltatáson pedig elkezdtek üzeneteket közzétenni. A kormányzati profiloknak egy nap alatt több mint 100000 barátja lett, akiknek többsége a Facebook felhasználói közül került ki.

Az amerikai elnök megválasztása óta a WhiteHouse.gov oldalon és a saját YouTube csatornáját használva tartotta a kapcsolatot a választóival az interneten keresztül, a választási kampány során azonban közösségi oldalakat is felhasznált a támogatók gyűjtéséhez és a fiatal szavazók meggyőzéséhez, ami hozzájárult a sikeréhez. A Fehér Ház megjelenése a közösségi oldalakon szintén a fiatalabb szavazóknak az elérését segítheti elő.

“A hivatalos honlapunk rendkívül fontos szerepet játszik abban, hogy kapcsolatot tartsunk az amerikaiakkal az interneten keresztül, de úgy döntöttünk, más módját is lehetővé tesszük annak, hogy a választók információt szerezhessenek a tevékenységünkről és kommunikáljanak velünk.”- olvasható a Fehér Ház sajtóközleményében.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés