Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mi lesz a sulinkkal a nyáron?

Dotkom

Mi lesz a sulinkkal a nyáron?

Csúnya meglepetésre számíthat mindenki, aki úgy dönt, hogy a nyári szünetben teljesen elhanyagolja az iskolát. Fel kell készülnie arra, hogy augusztus utolsó napjaiban már semmit nem tehet. A Legjobb Suli honlapon zajló klikkverseny 3 hónapos nyári fordulójában addigra ugyanis szinte már biztosan kialakul az eredmény, és könnyen lehet, hogy az érintett iskola a versenyben messze lemarad.

Harminc nap elteltével egyébként a nyári versengést a Magyaratádi Általános Iskola és Óvoda vezeti. Miután több mint 37 ezer szavazatot gyűjtve megnyerték a tavaszi fordulót, az augusztus végéig tartó etapban is töretlenül gyűjtik a voksokat. Mögöttük a nagyigmándi Pápay József Általános Iskola, majd a karcagi Kiskulcsosi Általános Iskola, majd még több száz iskola diákjai, tanárai, öregdiákjai és szülői közösségei szaporázzák a kattintásokat a nyári napokon is

A nyári fordulóban élen végző intézmények diákjait a Gödöllői Királyi Kastély és a budapesti Memento Park várja belépőkkel és kedvezményekkel, míg az éves összesített verseny legjobbjai sok más díj mellett az Aggteleki Nemzeti Parkba és a Közlekedési Múzeumba juthatnak majd el.

Az egyébként már tavaly kiderült, hogy “iskolai” szempontból nem tekinthető üresjáratnak a nyár. 2008 nyarán ugyanis tanárok, diákok és szülők jól szervezett összefogásával több mint 200 ezer szavazatot gyűjtött az akkori győztes, a debreceni Kinizsi Pál Általános Iskola.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés