Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megalakult a KÜRT Akadémia

Dotkom

Megalakult a KÜRT Akadémia

A maguk területén elismert oktatók és üzletemberek összefogásaként megalakult a KÜRT csoport részeként a KÜRT Akadémia. A szeptemberben induló képzések között egyaránt megtalálható az üzleti coach, az etikus hackelés, vagy az információbiztonság.

Az alapítók között a cég tulajdonosai és szakemberei mellett olyan neveket találhatunk, mint dr. Mérő László pszichológus, publicista. A két évtizedes KÜRT Zrt. felhalmozott tudására alapozva indították az OKJ-s képzéseket. A cég know-how-ja olyan területekre terjed ki, mint az adatmentés, kvalitatív kockázatelemzés, etikus hackelés, és az integrált biztonság.

A többek között dr. Mérő László fémjelezte üzleti coach képzés az egyik szeptemberben induló tanfolyam, az etikus hacker képzésért Frész Ferenc lesz a felelős. A tanfolyam két formában is indul, a szemeszter jellegű, két féléves, várhatóan kb. 1,5 millió forintos tandíjjal, a tréning jellegű képzés pedig kétszer 5 nap, 450-490 ezer forintos áron lesz elérhető. A kockázatarányos védelem képzésen a résztvevők az információbiztonság összehangolt, költséghatékony módszereivel ismerkedhetnek meg.

A Kürt Zrt. 1989-ben kezdte meg tevékenységét, az információbiztonság vezető szakértőjéve, mára Európa egyik vezető adatmentő cége. A KÜRT Akadémia képzéseinek a cég új, budaörsi székházában található oktatóközpont ad otthont. Az érdeklődők május 22-én vehetnék részt az akadémia nyílt napján.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés