Connect with us

technokrata

Már vezeték nélkül is vezérelhetők a SonicWall tűzfalak

Dotkom

Már vezeték nélkül is vezérelhetők a SonicWall tűzfalak

A SonicWALL bemutatta új, Clean Wireless megoldását, mely a 802.11n vezetéknélküli vezérlési funkciót egyesíti az NSA és TZ tűzfalaiban a SonicPoint-N kétsávos hozzáférési pontokkal.

A Clean Wireless megoldás a hozzákapcsolt SonicWALL RFDPI (újbóli összeállítás nélküli mélyreható csomagvizsgálat) technológiával ellenőriz minden vezetéknélküli forgalmat, így átfogó védelmet nyújt a vírusokkal, kémprogramokkal és egyéb hálózati fenyegetettségekkel szemben a vezetéknélküli hálózaton, ugyanazzal az alapos vizsgálattal, mint a vezetékes hálózaton. A Clean Wireless megoldás lehetővé teszi az IT szakemberek számára, hogy nagy teljesítményű, osztott vezetéknélküli hálózatokat építsenek ki egységesített szabály-kezeléssel a teljes vezetékes és vezetéknélküli hálózaton.

A SonicOS 5.2 megjelentetésével a SonicWALL kiterjesztette az integrált biztonságos vezetéknélküli vezérlési szoftverét a Clean Wireless technológiával az NSA E-class, NSA és TZ 210 egységesített kockázatkezelési tűzfalaira, szélessávú 802.11n vezetéknélküli szabvánnyal. A vezetéknélküli funkció könnyedén megosztható a hálózatban egészen 128 SonicPoint-N kétsávos hozzáférési pont alkalmazásáig, melyeket a tűzfal integrált vezetéknélküli vezérlője automatikusan felismer és kiszolgál a központosított biztonsági szabályok kezelésének biztosításával együtt. Ez a kétágú stratégia nagymértékben egyszerűsíti az adminisztrációt és fenntartást, továbbá csökkenti a kombinált, azaz vezetékes és vezetéknélküli hálózati környezetek kiépítését és működtetését.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin