Connect with us

Hirdetés

technokrata

Moshi IonBank 10K – Mit nyújt nekünk?

Moshi ionbank 10K

Kütyük

Moshi IonBank 10K – Mit nyújt nekünk?

Moshi IonBank 10K – Mit nyújt nekünk?

A Moshi termékek már jól ismert egyedi stílusához hasonlóan a Moshi IonBank 10K is rendkívül stílusos és funkcionális.

A Moshi az egyszerű eleganciát szem előtt tartva tervezte a meg a készüléket, melynek borítása  vegán bőrből és eloxált alumíniumból készült. A hordozható töltő két visszafogott színben érhető el – Sunset Bronze és Gunmetal Grey, melyek nagyon jól illenek a Rose Gold és a Space Grey iPhone készülékekhez.  Maga az akkumulátor körülbelül akkora, mint egy iPhone 11, és körülbelül 2,5-szeres vastagságú, a súlya pedig mindössze 270 gramm. Méretének és sima, íves kialakításának köszönhetően egy nagyon kellemes tapintású, kényelmesen hordozható akkumulátort kapunk a pénzünkért.

Moshi ionbank 10K 1

Moshi IonBank 10K – Minden, amit tudni érdemes róla

Ahogy a nevéből is kiderül, a hordozható töltő kapacitása 10 300 mAh. Ez azt jelenti, hogy teljes töltöttségi állapot esetén akár négyszer is feltölthető vele iPhone készülékünk, mielőtt újra kellene tölteni az akkumulátort. Ha a kapacitásról van szó, úgy gondoljuk, hogy a több az jobb. Amennyiben egy hordozható töltőt ritkábban kell tölteni, de ennek ellenére akár több töltésre is képes az mindenképpen az előnyök közé sorolható. Ma már a legtöbb táskában lapul akkumulátor vészhelyzetekre, és fontos, hogy tudjuk, hogy mire is képes a töltőnk, hogy még véletlen se érje meglepetés az embert. A Moshi IonBank 10K magas kapacitásával mindenképpen a nagyobb biztonságot nyújtó akkumulátorok közé tartozik, amely ráadásul 2.4A gyorstöltési kapacitással rendelkezik.

Az Moshi IonBank 10K töltő hordozhatóságát nagyban segíti praktikus kialakítása. A töltő beépített kábelei egy mágneses, vegán bőrrel borított csapóajtó mögött helyezkednek el. A fedél mögött egy Lightning kábel és egy szabványos USB kábel található. Az utóbbi egy bemeneti kábel az újratöltéshez, A Lightning csatlakozó pedig az iPhone töltését biztosítja. Ami igazán remek ebben a kialakításban, hogy így mindig kéznél vannak a kábelek és nem kell állandóan összegabalyodó vezetékekről is gondoskodunk. Ráadásául mindkét kábel zsanérral hajtható ki és be, amely lehetővé teszi, hogy a kábelek megtörése nélkül tölthessük készülékünket. Az IonBank 10K SmartSense áramkört használ, amely képes egyszerre tölteni az IonBank-ot és ezzel egy időben magát a mobilunkat is. A két kábelen kívül van még egy szabványos USB-port a ház külső oldalán, melynek segítségével további eszközök is tölthetők egyidőben. A töltő oldalán helyet kapott még egy gomb, melynek megnyomásával egy négy pontból álló led skála megmutatja, hogy a töltőnk pillanatnyilag milyen töltöttségi szinten van (25%-50%-75%-100%).

Moshi ionbank 10K 1

Összegzés

A Moshi IonBank 10K nagyszerű társ lehet a mindennapokban, azoknak, akik a mobiljuk töltöttségi szintjét mindig szeretik biztonságban tudni és nem szeretik a váratlan helyzeteket ez ügyben. Az előnyök sorát bővíti a a praktikus, ugyanakkor stílusos kialakítás.

További információk a termékről a Moshi weboldalán, korábbi további Moshi termékbemutatók pedig a vezeték nélküli töltőről itt vagy itt olvashatóak.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés