Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lecsapott a vipera

Dotkom

Lecsapott a vipera

A Vipre Windows 7 alatt nyújtott hibátlan teljesítménnyel szerezte meg a VB100 díjat.

A Sunbelt Software bejelentette, hogy a Vipre Antivirus + Antispyware először vett részt a neves, gyártófüggetlen Virus Bulletin teszten, és elnyerte a független víruslabor VB100 minősítését. A tesztet a Virus Bulletin Windows 7 operációs rendszer alatt végezte, s a Sunbelt Software terméke a teszt során valamennyi “vadon élő” vírust felismert, ugyanakkor egyetlen hamis riasztást sem adott a fertőzésmentes jó tesztállományokról, így kapta meg a VB100, vagy régebbi nevén Virus Bulletin 100% díjat. A teszt során használt vadon élő vírusok listájának újdonságait elsősorban online szerencsejáték és közösségi oldalakat érintő károkozók, illetve Virut és Conficker variánsok jelentették.

A Sunbelt Vipre egy kifinomult virtualizációs technológiát használ a vírusok és egyéb kártevők azonosítására. Az MX-virtualizációs (MX-V) megoldás a felhasználó beavatkozása nélkül egy szimulált Windows környezetben elemzi a potenciális kártevők viselkedését. Az MX-V-vel a Vipre anélkül tud azonosítani kártevőket, hogy szignatúrák folyamatos frissítésére lenne kényszerülve, ezzel proaktív védelmet tud biztosítani a még ismeretlen kártevők ellen is.

A Vipre számára egy másik fontos elismerést is hozott a december: a legnagyobb független rendszergazdai szaklap, a Windows IT Pro 2009-es olvasói szavazásán a Vipre Enterprise nyerte el a legjobb vállalati antivírusnak járó közönségdíjat. A lap olvasói elsősorban rendszergazdák, informatikai szakemberek és a Microsoft termékei iránt mélyebben érdeklődő egyéni felhasználók közül kerülnek ki, így olyanok díjazták a Vipre egyszerű kezelhetőségét és alacsony rendszerterhelését, akik nap mint nap meggyőződhetnek az egyes antivírus megoldások közti különbségekről.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés