Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kommunikációban erősít az ITware

Dotkom

Kommunikációban erősít az ITware

Együttműködésben az ITWare és a Corpus Communications.

A teljes egészében magyar tulajdonban lévő ITware – amely nemrég mutatta be MOTIware alkalmazását – új szolgáltatások és termékek bevezetésével jelenik meg az IT szektorban, melynek marketing támogatásához az IT és mobilkommunikáció területén is jelentős tapasztalattal bíró ügynökséget, a Corpus Communications-t kérte fel.

“Az új tevékenységi körökkel kiegészülő portfolió folyamatos kommunikációjára, valamint a vállalat arculati elemeinek frissítésére, kivitelezésére kerestünk egy az IT és mobilkommunikációs területen megfelelő szakmai háttérrel bíró ügynökséget. A Corpus – akivel évekkel ezelőtt már dolgoztunk együtt – több hasonló tevékenységet végző ügyfelének PR és marketingkommunikációját kezelte, így megfelelő szakértelemmel és referenciákkal rendelkezett számunkra” – mondta el Dankó Sándor, az ITware Kft. ügyvezető igazgatója.

A mobilkommunikációs IT megoldások fejlesztésében élenjáró ITware nevéhez köthető a mobiltévézés élményét kiteljesítő MOTIware.tv épp úgy, mint a Borissza alkalmazás, amely az internetes közösségi oldalak beágyazott szolgáltatásainak új generációs tagjaként újszerű marketing eszköz példájának is tekinthető a termékeiket megmutatni kívánó cégek számára.

“A most tíz éves ügynökségünk számára nagy öröm, hogy egy információs technológiában igazán innovatív cég kommunikációs partnere lehetünk, hiszen a kreatív alkalmazásfejlesztésnek nálunk házon belül is jelentős hagyománya van” – teszi hozzá Nagy Zoltán a Corpus Communications vezetője. “A saját fejlesztésű, a vállalati ügyfeleket kiszolgáló – hazánkban egyedülálló – professzionális üzleti fordítószolgáltatásunk, a www.lector.hu például már 40 nyelven szolgálja ki partnereinket”.

Az ügynökség olyan vállalatok kommunikációját kezeli jelenleg is, mint például az Interware, a Capture, a LeasePlan Hungária, az AMA Creation vagy a Miele Magyarország.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés