Connect with us

technokrata

Magyar siker Dubajban

Dotkom

Magyar siker Dubajban

Új partneri kapcsolatok, számos megrendelés és pozitív visszajelzések a szakma képviselőitől – ilyen mérleggel zárta az elsősorban mobilkommunikációs szoftverek fejlesztésében szerzett sokéves tapasztalatáról ismert magyar ITware a tajvani Taitronics és a dubaji GITEX kiállítást.

A GITEX a Közel-Kelet legnagyobb informatikai kiállítása és kereskedelmi vására, melyen idén az ITware Kft. elsősorban két legújabb termékét, az AGENTware értékesítés támogató mobilalkalmazást és a MANUware gyártáskövető szoftvert ismertette meg a látogatókkal. A két újdonság mellett azonban a FLEETware flottakövető rendszer is nagy figyelmet kapott. Ez utóbbi iránt többek között az algériai hadsereg és a dubaji rendőrség képviselői is élénken érdeklődtek.

A tajvani Taitronics-on is bemutatott ITware mérésadatgyűjtő rendszert, a Kojimori-t Japánban már most is 160 helyen – többek között gyógyfürdőkben, sí-központokban és az élelmiszeriparban – használják sikerrel. A mostani kiállítás után a közeljövőben elkezdődhet a Kojimori továbbfejlesztése, más eszközökre – például napkollektorokra és spektrométerekre – történő implementálása is.

„Azért veszünk részt minden évben a világ jelentősebb szakmai fórumain, hogy partnereink testközelből is megismerhessék legfontosabb fejlesztéseinket.  Ezeken a rendezvényeken a konkrét üzletkötések mellett számtalan új tapasztalatot szerzünk, és fontos visszajelzéseket kapunk alkalmazásainkról, a felhasználói igényekről. A Taitronics és a GITEX is beváltotta a hozzá fűzött reményeket, több megrendeléssel tértünk haza és potenciális együttműködő partnereket is megismertünk. Bízunk benne, hogy a későbbiekben a fejlesztéseink és az értékesítési lánc kiépítése során is sikeresek lesznek az új arab és távol-keleti kapcsolatok.” – mondta el Dankó Sándor, az ITware Kft. ügyvezető igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin