Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mit ígér idén a Mobile World Congress?

Dotkom

Mit ígér idén a Mobile World Congress?

Az ITware legújabb megoldásait a mobil iparág további innováció mellett.

 A február végén megrendezésre kerülő Mobile World Congress szakkiállításon, Barcelonában mutatja be ugyanis újdonságait az ITware Kft., hazánk egyik vezető szoftver- és mobilalkalmazás fejlesztő cége. A nemzetközileg is elismert vállalat elsősorban a mobilszolgáltatók és a telekommunikációs cégek számára kínál vonzó szoftvermegoldásokat, de újdonságai a reklámpiac, a tartalomszolgáltatók és a vállalati szféra érdeklődésére is számíthatnak.

 

Az ITware már korábban bemutatott applikációja, a MOTIware közösségi mobil TV már eddig is igen széles körben nyújtott felhasználási lehetőségeket, és most újabb, az okostelefon platformokon elérhető szolgáltatásokkal bővült. A Barcelonában idén bemutatkozó két új üzleti alkalmitware1azásuk elsősorban a nagy és közepes vállalatokat célozza meg.

 

A kiállításon debütál majd az ITware legújabb applikációja, az EVENTware multimédiás programajánló mobilalkalmazás is. Az elsősorban mobil- és tartalomszolgáltatók, valamint rendezvényszervező cégek számára ajánlott megoldás interaktív módon egyesíti a közösségi hálók és a programújságok erejét. Látványos és egyedi igények szerint alakítható felületével akár több ezer programot – legyen az TV, mozi, színház, koncert vagy akár szakmai konferencia – kínál egyszerre, miközben kapcsolatokat épít, informál, szórakoztat, és mindennapi használatra ösztönöz. Szintén Barcelonában találkozhat először a szakmai közönség az ITware NG-BOSS nevű újgenerációs számlázási rendszerével is. Ez a jövőbe mutató megoldás a teljes telekommunikációs számlázási folyamatot lefedi. Az ITware ebben az alkalmazásban egyesíti a robosztus számlázási rendszerek építésében szerzett több mint egy évtizedes tapasztalatát. Az új rendszer a nagyszámú hívásrekorddal rendelkező ügyfelek összetett számlázási igényeire ad választ, miközben könnyedén testre szabható és rugalmasan kezeli kedvezményrendszereiket is.

 

A szakmai közönség a kiállításon a két nóvum mellett az AGENTware-t is megismerheti. Ennek a könnyen testre szabható, értékesítést támogató rendszernek köszönhetően az üzletkötők búcsút inthetnek a papírmunkáknak és az adminisztrációval töltött hosszú óráknak. Az AGENTware segítségével a teljes szerződéskötési folyamat okostelefonon és tableten is menedzselhetővé válik, függetlenül attól, hogy épp hol tartózkodik az értékesítő.

A Mobile World Congress-nek idén is Barcelona ad otthont 2013. február 25. és 28. között, ahol több mint 70 000 látogatót várnak a világ minden tájáról. A világ legbefolyásosabb mobilszolgáltatói és beszállítói mellett megjelennek az élen járó szórakoztatóipari, média és internetes cégek is. A találkozón 2012-ben több mint 205 országból mintegy 67 000 látogató és 1 400 kiállító vett részt.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés