Connect with us

technokrata

Mit ígér idén a Mobile World Congress?

Dotkom

Mit ígér idén a Mobile World Congress?

Az ITware legújabb megoldásait a mobil iparág további innováció mellett.

 A február végén megrendezésre kerülő Mobile World Congress szakkiállításon, Barcelonában mutatja be ugyanis újdonságait az ITware Kft., hazánk egyik vezető szoftver- és mobilalkalmazás fejlesztő cége. A nemzetközileg is elismert vállalat elsősorban a mobilszolgáltatók és a telekommunikációs cégek számára kínál vonzó szoftvermegoldásokat, de újdonságai a reklámpiac, a tartalomszolgáltatók és a vállalati szféra érdeklődésére is számíthatnak.

 

Az ITware már korábban bemutatott applikációja, a MOTIware közösségi mobil TV már eddig is igen széles körben nyújtott felhasználási lehetőségeket, és most újabb, az okostelefon platformokon elérhető szolgáltatásokkal bővült. A Barcelonában idén bemutatkozó két új üzleti alkalmitware1azásuk elsősorban a nagy és közepes vállalatokat célozza meg.

 

A kiállításon debütál majd az ITware legújabb applikációja, az EVENTware multimédiás programajánló mobilalkalmazás is. Az elsősorban mobil- és tartalomszolgáltatók, valamint rendezvényszervező cégek számára ajánlott megoldás interaktív módon egyesíti a közösségi hálók és a programújságok erejét. Látványos és egyedi igények szerint alakítható felületével akár több ezer programot – legyen az TV, mozi, színház, koncert vagy akár szakmai konferencia – kínál egyszerre, miközben kapcsolatokat épít, informál, szórakoztat, és mindennapi használatra ösztönöz. Szintén Barcelonában találkozhat először a szakmai közönség az ITware NG-BOSS nevű újgenerációs számlázási rendszerével is. Ez a jövőbe mutató megoldás a teljes telekommunikációs számlázási folyamatot lefedi. Az ITware ebben az alkalmazásban egyesíti a robosztus számlázási rendszerek építésében szerzett több mint egy évtizedes tapasztalatát. Az új rendszer a nagyszámú hívásrekorddal rendelkező ügyfelek összetett számlázási igényeire ad választ, miközben könnyedén testre szabható és rugalmasan kezeli kedvezményrendszereiket is.

 

A szakmai közönség a kiállításon a két nóvum mellett az AGENTware-t is megismerheti. Ennek a könnyen testre szabható, értékesítést támogató rendszernek köszönhetően az üzletkötők búcsút inthetnek a papírmunkáknak és az adminisztrációval töltött hosszú óráknak. Az AGENTware segítségével a teljes szerződéskötési folyamat okostelefonon és tableten is menedzselhetővé válik, függetlenül attól, hogy épp hol tartózkodik az értékesítő.

A Mobile World Congress-nek idén is Barcelona ad otthont 2013. február 25. és 28. között, ahol több mint 70 000 látogatót várnak a világ minden tájáról. A világ legbefolyásosabb mobilszolgáltatói és beszállítói mellett megjelennek az élen járó szórakoztatóipari, média és internetes cégek is. A találkozón 2012-ben több mint 205 országból mintegy 67 000 látogató és 1 400 kiállító vett részt.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin