Connect with us

technokrata

Kiváló minősítést kapott a BT

Dotkom

Kiváló minősítést kapott a BT

A BT bejelentette, hogy Global Services divíziója a “Global Leader of Global Leaders” minősítést kapta az Ovum, technológiai, informatikai, kommunikációs és távközlési szektorokkal foglalkozó vezető elemző cég, vállalati stratégiákat értékelő jelentésében (Enterprise Strategy Scorehead).

Az Ovum jelentés minden fontos, elsősorban távközlési profilú globális szolgáltatót kiértékelt, és arra a megállapításra jutott, hogy a BT Global Services -valamennyi fő amerikai és európai riválisát megelőzve – a szektor vezető szereplője.

Az Ovum értékelése szerint a BT világszerte a termék innováció, valamint a multinacionális vállalatok és kormányszervezetek számára nyújtott ügyfélszolgálat tekintetében tölt be piacvezető szerepet.

A BT Global Services a “globális vezetők vezetőjeként” a maga kategóriájában a legjobbak közé emelkedett abban a rangsorban, amely a szolgáltatók adottságairól és teljesítményéről ad átfogó képet. Az elemzés az elmúlt év kutatási eredményeinek, felméréseinek és vállalati ügyfelekkel kötött szerződéseknek az eredményeit foglalja össze, számításba veszi a vállalat piaci befolyását, a felhasználók értékeléseit, a pénzügyi teljesítményt és hogy a stratégiai célkitűzésekből mennyit valósítottak meg.

Az Ovum elemzése négy üzleti szempontból értékeli a szolgáltatókat: a piaci hatás, a felhasználók tapasztalata a céggel, jövedelemprofil és stratégiai célkitűzések.

A szolgáltatók valamennyi területen pontokat kapnak az elmúlt tizenkét hónapban végzett munkájukra, valamint arra, hogy várhatóan hogyan teljesítenek majd a következő évben; ennek alapja egy kérdéssor, amelyekre vagy közvetlenül az Ovum jelentések és adatbázisok, vagy az elemzők és vállalati felhasználók által végzett további, a stratégiai tervekre vonatkozó kiértékelés adnak választ.

A felhasználói tapasztalat terén a BT érte el a legmagasabb pontszámot, a piaci hatás és a bevétel-átalakítás kategóriákban megosztva végzett az első helyen, vezetői célkitűzések terén pedig a második lett. Valamennyi kategóriát egybevetve a BT végzett a legjobb eredménnyel.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu