Connect with us

Hirdetés

technokrata

György László a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója

Dotkom

György László a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója

György László 2006 júliusában csatlakozott a Cisco-hoz az államigazgatási üzletág vezetőjeként. 2008. szeptembere óta megbízott ügyvezetőként irányította a Cisco hazai leányvállalatának tevékenységét.

György László 14 éves informatikai területen szerzett tapasztalattal rendelkezik, a Ciscót megelőzően nemzetközi informatikai cégek hazai leányvállalatainál töltött be vezetői pozíciókat. György László (MBA) mérnök-közgazdász, a Cisco Systems Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Egyetemi tanulmányait követően a MALÉV-nél kezdte szakmai pályafutását vállalatszervezési és működtetési feladatkörben, majd diplomataként dolgozott gazdasági, pénzügyi és műszaki-tudományos területeken. Informatikai tapasztalatait és piacismeretét 1995-től az Ericsson Magyarországi Kft-nél, az Oracle Magyarország Kft-nél, majd az IBM Magyarország Kft-nél szerezte különböző vezetői pozíciókban. 2006-ban csatlakozott a Cisco Systems Magyarország Kft-hez az államigazgatási üzletág vezetőjeként. 2008 szeptembere óta a vállalatot megbízott ügyvezető igazgatóként irányította.

György László kiemelt feladatának tekinti a magán és közféra számára olyan átfogó infokommunikációs megoldások bevezetésének előmozdítását, amelyek hatékonyságnövelése, gyors megtérülése javítja a gazdaság versenyképességét, s eredményesen járul hozzá a válságból való kilábaláshoz. Társadalmi szerepvállalása jelenleg: az IVSZ Etikai Bizottságának tagja, a Magyar Szörf Szövetség alelnöke.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés