Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dell webáruházat nyitott az EnterNet

Dotkom

Dell webáruházat nyitott az EnterNet

A tavaly közösen megnyitott Dell üzlet-és bemutatóterem után tovább erősíti kapcsolatát a Dell és az EnterNet a mai napon elindult www.dellonline.hu webáruházzal. A webáruházban a Dell mobil termékskálájának, az asztali számítógépeknek és a monitoroknak szinte minden darabja megvásárolható. Emellett az ügyfeleknek lehetőségük van az oldalon található konfigurátor segítségével saját igényeik szerint személyre szabni notebookjukat.

Közép- és Kelet-Európa első Dell üzlet- és bemutatóterme után megnyílt annak webáruháza is. A Dell és EnterNet együttműködésének következő állomásaként létrehozott webáruházban a Dell szinte teljes mobil termékpalettája megtalálható, mint például az Inspiron, XPS, Latitude és Vostro termékcsaládok tagjai. A notebookok és monitorok mellett természetesen megvásárolhatók a Dell asztali számítógépei, szerverei és a szükséges kiegészítők is. Szintén elérhetők a webáruházon keresztül a Dell nyomtatói, melyek az Egyesült Államokban és Európában már meghódították a piacot.

A www.dellonline.hu webáruházban a konfigurátor segítségével mindenki saját igényeire szabhatja az általa megvenni kívánt notebookot és meg is rendelheti azonnal. A megrendelt notebook-ot az európai központban, Írországban történt összeállítása után házhoz is szállítják az ügyfélnek, ráadásul vásárláskor utánvételes fizetés mellett lehetőség van bankkártyás fizetésre is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés