Connect with us

technokrata

Canon a Printexpon

Dotkom

Canon a Printexpon

A Canon Hungária Kft. három partnerével – Agfa Graphics Kft., Digit Bt., Papyrus Hungária Zrt. – közösen kétszintes, 160 négyzetméter területű standdal várja az érdeklődőket a Printexpon. Magyarország legnevesebb nyomdai szakkiállítását 2009. szeptember 22-25 között tizennegyedik alkalommal rendezik meg.

A Canon kiállítási területe a kreatívok gyártásának teljes munkafolyamatát bemutatja a tervezési feladatoktól kezdve egészen a kivitelezésig. Az első szekcióban a Canon nagyformátumú nyomtatási megoldásai (LFP) kerülnek bemutatásra a speciális művészi és fényképnyomtatásra szolgáló imagePROGRAF iPF8100, az üzleti célokra szánt imagePROGRAF iPF8000S, valamint a CAD/GIS piacok igényeire fejlesztett imagePROGRAF iPF755 modellek segítségével.

A második szekcióban a nagyvállalatok reprográfiai részlegeinek (CRD) fekete-fehér nyomtatási munkáit ellátó imagePRESS 1110 készülékkel és a Helix Production Workflow szoftverrel ismerkedhetnek meg a résztvevők. A weben keresztül történő nyomtatási szolgáltatásokat és teljes termelési munkafolyamatokat kezelő rendszer és a Canon új imagePRESS nyomdagépcsaládja rendkívül hatékony és költségkímélő, integrált megoldásokat kínálnak az ügyfelek számára.

A következő zónában a kreativitást elősegítő egyedi színes megoldások kerülnek előtérbe. A próbanyomat-készítés mellett a kreatív ügynökségek, digitális nyomdák számára optimális, kis sorozatú nyomdagép az imagePRESS C1+, és a fényképek, művészeti alkotások, “glicee”-k készítésére szánt imagePROGRAF 6100 is kipróbálható. Az imagePRESS C1+ ebben a kategóriában egyedülállóan képes egy 5. szín – átlátszó festék – nyomtatásával egyedi lakk-szerű hatások előállítására akár egyetlen egy példányban.

 A Canon standjának utolsó részlegében a Canon nagyteljesítményű nyomdaipari termelésre szánt berendezéseit az imagePRESS 6000 modell képviseli. Ezen felül az érdeklődők működés közben ismerkedhetnek meg az AGFA Apogee Prepress szoftverével.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu