Connect with us

Hirdetés

technokrata

Canon a Printexpon

Dotkom

Canon a Printexpon

A Canon Hungária Kft. három partnerével – Agfa Graphics Kft., Digit Bt., Papyrus Hungária Zrt. – közösen kétszintes, 160 négyzetméter területű standdal várja az érdeklődőket a Printexpon. Magyarország legnevesebb nyomdai szakkiállítását 2009. szeptember 22-25 között tizennegyedik alkalommal rendezik meg.

A Canon kiállítási területe a kreatívok gyártásának teljes munkafolyamatát bemutatja a tervezési feladatoktól kezdve egészen a kivitelezésig. Az első szekcióban a Canon nagyformátumú nyomtatási megoldásai (LFP) kerülnek bemutatásra a speciális művészi és fényképnyomtatásra szolgáló imagePROGRAF iPF8100, az üzleti célokra szánt imagePROGRAF iPF8000S, valamint a CAD/GIS piacok igényeire fejlesztett imagePROGRAF iPF755 modellek segítségével.

A második szekcióban a nagyvállalatok reprográfiai részlegeinek (CRD) fekete-fehér nyomtatási munkáit ellátó imagePRESS 1110 készülékkel és a Helix Production Workflow szoftverrel ismerkedhetnek meg a résztvevők. A weben keresztül történő nyomtatási szolgáltatásokat és teljes termelési munkafolyamatokat kezelő rendszer és a Canon új imagePRESS nyomdagépcsaládja rendkívül hatékony és költségkímélő, integrált megoldásokat kínálnak az ügyfelek számára.

A következő zónában a kreativitást elősegítő egyedi színes megoldások kerülnek előtérbe. A próbanyomat-készítés mellett a kreatív ügynökségek, digitális nyomdák számára optimális, kis sorozatú nyomdagép az imagePRESS C1+, és a fényképek, művészeti alkotások, “glicee”-k készítésére szánt imagePROGRAF 6100 is kipróbálható. Az imagePRESS C1+ ebben a kategóriában egyedülállóan képes egy 5. szín – átlátszó festék – nyomtatásával egyedi lakk-szerű hatások előállítására akár egyetlen egy példányban.

 A Canon standjának utolsó részlegében a Canon nagyteljesítményű nyomdaipari termelésre szánt berendezéseit az imagePRESS 6000 modell képviseli. Ezen felül az érdeklődők működés közben ismerkedhetnek meg az AGFA Apogee Prepress szoftverével.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés