Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Ubisoft is készít játékot a Facebookra

Dotkom

Az Ubisoft is készít játékot a Facebookra

A francia videojáték gyártó bejelentette első online közösségi játékát, ami a Facebook közösségi oldalon fog működni.

Pénteken indították el az UbiFriends portált, amely a TickTock Facebook alkalmazás segítségével hívja ki egy kis játékra a felhasználókat, próbára téve tudásukat barátaikról. A cég belépése erre a platformra nem túl meglepő, mivel a régi videojáték gyártók egyre nagyobb figyelmet szentelnek a közösségi oldalak kínálta lehetőségeknek, valamint a kisalkalmazásoknak.

A TickTock-ban egy perc alatt kell a lehető legtöbb kérdésre válaszolnunk ismerőseinkkel kapcsolatban. A játék az ismerőseink profil frissítéseit is felhasználja a kérdések megalkotásakor. A Facebook platform menedzsere, Gareth Davis szerint nagyon izgalmas amit az Ubisoft csinál, mondta el a TickTock San Francisco-i demonstrációján.

A Facebooknak 250 millió tagja van, és a cég szerint a játékok a legnépszerűbb kisalkalmazások. A nagy videojáték gyártó cégek, mint a Microsoft, érdeklődnek a platform iránt, az Xbox 360-ról is elérhetővé teszik a közösségi oldalt. Az Ubisoft idén még további játékokat is meg fog jelentetni az UbiFriends keretein belül, és szívesen kiterjesztené a szolgáltatást akár a MySpace-re, vagy más közösségi oldalakra, írta meg a Yahoo! News.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés