Connect with us

technokrata

Az Emerson Network Power az RRC-t bízza meg a forgalmazással

Dotkom

Az Emerson Network Power az RRC-t bízza meg a forgalmazással

A komplett szünetmentes megoldásokkal; áramellátással (DC, AC), technológiai eszközök klimatizálásával, kül- és beltéri rack szekrényekkel, hálózati energiamenedzsmenttel és komplett, vevőre szabott szolgáltatásokkal foglalkozó Emerson Network Power Kft. és az IT disztribútor RRC Hungary Kft. a mai napon bejelentette, hogy közös megállapodást írtak alá, amelynek értelmében az RRC hivatalos disztribútori státuszt nyert el, amely feljogosítja az Emerson megoldások népszerűsítésére, műszaki támogatására és értékesítésére Magyarország területén.

Az RRC több, mint 15 éve foglalkozik hálózatos és telekommunikációs berendezések értékesítésével, portfóliója minden darabja a hatékonyságot és megbízhatóságot növelő hálózati rendszerek kialakítását szolgálja minden területen.

Kínálatában a biztonságtechnikai eszközöktől kezdve a hálózatokon és szervereken át egészen az IP telefóniáig minden termék megtalálható, így nem hiányozhatnak a szünetmentes egységek, rendszerek és megoldások sem. Az RRC minden eszközzel azon dolgozik, hogy szakemberei segítségével Partnerei egyedi igényeinek megfelelő, komplex megoldásokat tudjon kínálni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin