Connect with us

Hirdetés

technokrata

A mozdulatlanság végzetes

Dotkom

A mozdulatlanság végzetes

Az Internet Hungary-t, Magyarország legnagyobb internet fókuszú eseményét idén október 13-14-én a Club Tihanyban rendezik meg.

“A mozdulatlanság végzetes” mottójú kétnapos szakmai konferencia programjában szerepel többek között a vezetékes és mobilinternet újszerű felhasználási területeinek bemutatása, a nemzetközi és hazai trendek elemzése, valamint a hazai információs társadalom megteremtése érdekében eddig megtett és tervezett kormányzati programok ismertetése.

Az eseménysorozat 10. évfordulója kapcsán a szervezők összegzik az internet történetének mérföldköveit, és megkísérlik előrevetíteni az előttünk álló évtized vízióját. A kapcsolatépítésre is lehetőséget kínáló konferenciára a szakma hazai képviselői mellett minden évben számos neves külföldi szakembert is meghívnak. Az előadók között lesz Chris Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója, aki arról beszél majd, hogy az elmúlt másfél évtizedben az internet és az infokommunikáció robbanásszerű fejlődése milyen társadalmi és interperszonális változásokat idézett elő, és melyek azok a kihívások, amelyekkel napjainkban mindannyiunknak szembe kell néznünk.

A legnagyobb távközlési szolgáltató további szakértői között megszólal Winkler János vezérigazgató-helyettes, lakossági üzletágvezető és Pataki Róbert  stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettes. Az esemény főtámogatója, a T-Home biztosítja a jó minőségű internet-kapcsolatot, valamint demo termékbemutatókkal, kreatív ötleteken alapuló internet-alkalmazások bemutatásával, játékokkal és egyéb meglepetésekkel szórakoztatja a résztvevőket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés