Connect with us

Hirdetés

technokrata

A milliárdosok Facebookja

Dotkom

A milliárdosok Facebookja

Ez egy teljesen zárt kör, kizárólag VIP-k számára fenntartva. Mindenkinek, aki bebocsátást szeretne, be kell bizonyítani, hogy méltó rá. A The-sphere.com a gazdagok Facebook-ja, ám ezt az oldal kitalálója David Manoukian cáfolja. Szerinte nem a bankszámlán lévő összeg számít, hanem az életstílus.

Ahhoz, hogy bekerüljön valaki a The-sphere.com köreibe, érdemes gyakran látogatnia a grand hoteleket, az éttermeket és a VIP részlegeket. A belépéshez szükséges adatlap kitöltésekor opcionálisan kitölthető az éves jövedelem, bár ezt az ismerkedéshez és az üzleti kapcsolatok kialakításához erősen ajánlják.

Az közösségi oldal az év elején indult, és mindössze 400 profil található rajta abból a hatezerből, akiket a beléptetési bizottság elfogadott. Jelenleg ugyan még kevés a felhasználó, de már néhány iparmágnás és pénzügyi guru csatlakozott, kevés ember engedheti meg magának a három ezer eurós éves díjat, írja a Le Monde.

Ezért az összegért az elit klub tagjai egyedülálló szolgáltatásokat kapnak, például geolokalizációt a könnyebb meetingelés érdekében. A The-sphere közösségi oldal egy szocializálódási közeg is egyben az eltévedt gazdagok számára. A tagok új kapcsolatépítést, új üzleti és persze érzelmi kapcsolatokat remélhetnek a site-on, persze szigorúan egymás között.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés