Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nemzetközi partnert neveztek ki a Mazars-nál

E-gazdaság

Nemzetközi partnert neveztek ki a Mazars-nál

Nemzetközi partnert neveztek ki a Mazars-nál

A Mazars nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalat bejelentette, hogy outsourcing üzletágának vezetőjét, Szegő Dávidot 2023 év végével többéves, kiemelkedő szakmai munkájának elismeréseképpen nemzetközi partnerré nevezték ki.

Szegő Dávidot a 6 éve tartó eredményes munkája elismeréseként nevezte ki a Mazars csoport nemzetközi partnerré. Szakmai karrierjét könyvvizsgálati, shared services finance és kontrolling területeken szerzett tapasztalatai alapozták meg.

Szegő Dávid 2018-ban a Sony Accounting & Reporting Manager pozíciójából csatlakozott a Mazars-hoz az outsourcing üzletág helyettes vezetőjeként, 2021 júniusában pedig átvette a divízió irányítását.

Számviteli és pénzügyi diplomái, valamint ACCA-tagsága mellett stratégiai szemlélete, a szolgáltatási minőséget és a hatékonyságot fókuszban tartó megközelítése, illetve a közösség építésébe fektetett erőfeszítései segítik az üzletág folyamatos fejlesztésében. Vezetése alatt az Outsourcing terület hatékonyságban, méretben, szakmaiságban és profitabilitásban is jelentősen fejlődött.

Nemzetközi partnerként az innovatív megoldások alkalmazása és a folyamatok racionalizálása mellett nagy hangsúlyt fektet az üzletág szakembereinek fejlesztésére, valamint az ügyfelekkel való közeli kapcsolat fenntartására.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés