Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az ElectroWorld új élete elkezdődött

Dotkom

Az ElectroWorld új élete elkezdődött

A veszteséges működés elleni első lépés a 11. üzlet mai megnyitása. Az Electro World hálózatbővítéssel és üzletei alapterületének csökkentésével folytatja reformjait.

A budai Skála helyén épült Allee bevásárlóközpontban ma nyílik a 11. Electro World – számolt be a Világgazdaság. Ez az új tulajdonos hálózatbővítési hullamának első lépése, ami a vállalat veszteségét lenne hivatott lefaragni.

A magyarországi Electro Worldöt a brit Dixons csoport májusban adta el egy euróért, miután a vállalat az áprilisban befejeződő üzleti évet 3,7 milliárd forintos veszteséggel zárta. Az új tulajdonos, az EW Electro Retail Ltd. első lépéseként átszervezte a vállalat működését és egyúttal 2,3 milliárd forintost tőkeemelést hajtott végre. Az átszervezés a túlméretezettnek tartott (például a budakalászi és az Aréna Plázában található) üzletek alapterületének csökkentését is magába foglalta.

A Világgazdaság információi szerint az új tulajdonos célja a veszteségek 2010 áprilisáig történő nullára szorítása, valamint – hosszabb távon – további 10-12 áruház nyitása. A hálózatbővítés keretében szerdán nyitják meg a 11. magyarországi Electro Worldöt, amelynek a budai Skála helyén épült Allee bevásárlóközpont adott helyet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés