Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezető a UPC Magyarország élén

Új vezető a UPC Magyarország élén

Dotkom

Új vezető a UPC Magyarország élén

Azonnali hatállyal nevezték ki tegnap Betzalel Kenigszteint a UPC Magyarország Kft.

új ügyvezető igazgatójának. A szakember több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a kábeltelevíziós iparágban. Kenigsztein számos felsővezetői pozíciót töltött be az izraeli Tevel és Tevel Telecom cégnél, 2004 óta pedig a UPC Hollandia műszaki igazgatójaként dolgozott. Kenigsztein azt ígéri, hogy irányítása alatt a UPC Magyarország Kft. számos új terméket és szolgáltatást vezet majd be, köztük elektronikus videótárat (Video on Demand), interaktív szolgáltatásokat és ultragyors internet-hozzáférést. A UPC Magyarország korábbi vezetője, Joe Zuravle idén márciusban azt követően távozott a cég éléről, hogy a Figyelő beszámolt egy, a cég berkein belül zajló vizsgálatról, amelyet a hetilap értesülései szerint összeférhetetlen üzleti tevékenység miatt indítottak. Azóta – Kenigsztein tegnapi kinevezéséig – Gene Musselman, a Liberty Global európai kábelszolgáltatási üzletágát képviselő UPC Broadband elnöke irányította a magyarországi céget.



Szólj hozzá!

Dotkom

Új vezető a UPC Magyarország élén

Betzalel Kenigszteint azonnali hatállyal nevezték ki tegnap a UPC Magyarország Kft. ügyvezető igazgatójának.

A szakember több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a kábeltelevíziós iparágban. Kenigsztein számos felsővezetői pozíciót töltött be az izraeli Tevel és Tevel Telecom cégnél, 2004 óta pedig a UPC Hollandia műszaki igazgatójaként dolgozott.

A UPC magyarországi vállalatát eddig irányító Gene Musselman, a Liberty Global európai kábelszolgáltatási üzletágát képviselő UPC Broadband elnöke szerint a cég új vezetője kulcsszerepet töltött be a UPC hollandiai hálózatának megújításában, amelynek révén a világ egyik legmodernebb kábelrendszere jött létre, valamint a UPC 120 megabit/másodperc sebességet nyújtó Fiber Power technológiájának bevezetésében. Betzalel Kenigsztein számos új terméket és szolgáltatást kíván bevezetni a magyar piacon, így az elektronikus videótárat (Video on Demand), interaktív szolgáltatásokat és az ultragyors internet-hozzáférést.

A magyarországi távközlési szolgáltató előző vezetője, Joe Zuravle márciusban azt követően távozott posztjáról, hogy a cégnél összeférhetetlen üzleti tevékenység miatt belső vizsgálat indult.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés