Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gigantikus webáruházat nyitott a c-enter

Dotkom

Gigantikus webáruházat nyitott a c-enter

Kinyitott Magyarország egyik legnagyobb, több mint 25 ezer terméket forgalmazó számítástechnikai webáruháza.

A c-enter.hu hivatalos forrásból csaknem 80 gyártó termékeit árulja, és napi öt-hat új akcióval várja az internetezőket. A c-enter.hu/webshop címen az internetezők a legkisebb alkatrészektől az asztali számítógépeken, notebookokon át a szoftverlicencekig mindent megtalálnak – olvasható az üzemeltető társaság közleményében. A kínálatban több mint 800 notebook és kiegészítő, 200 monitor és televízió, 4500 szerver és kiegészítő, ezer nyomtató és kiegészítő, valamint hatezer szoftver található.

Mivel a c-enter.hu oldalt már eddig is 15 ezer egyedi látogató kereste fel hetente, a vállalat vezetősége elérkezettnek látta az időt, hogy termékeit online-boltban is értékesítse – mondta Csáki Zoltán, a 15 alkalmazottal 250 millió forintos árbevételt elérő C.

Enter ügyvezető igazgatója, akinek cége 1999 óta foglalkozik informatikai eszközök értékesítésével. Csáki a Napi kérdésére elmondta, hogy a válság miatt jövőre a kereslet visszaesésével számolnak. A c-enter nagyobb partnerei az it-beruházásaikat két csoportra osztják: stratégiaira és operatívra. A stratégiai beruházásokat, fejlesztéseket gyakorlatilag törölték, és csak az üzletmenethez tartozó költéseiket tartják fenn.2009-ben is a korábbi évek 10-15 százalékos éves növekedését szeretnék elérni, ám ehhez plusz erőfeszítésekre van szükség, ennek egyik első jele a most indított webáruház is – mondta el Csáki. Az áruházat a saját webfejlesztő csapatuk nagyon gyorsan hozta létre. Erre külön is büszkék vagyunk, és a későbbiekben szeretnénk az óriási adatbázist partnereken és piactereken keresztül is elérhetővé tenni – ismertette terveit a c-enter igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés