Connect with us

technokrata

Bemutatkozott a Nav N Go 3D-s navigációs megoldása a CeBIT-en

Dotkom

Bemutatkozott a Nav N Go 3D-s navigációs megoldása a CeBIT-en

A Nav N Go és partnerei 3D navigációs szoftvert mutatnak be az ezen a héten nyitva tartó hannoveri CeBIT-en. A nevezetes épületeket, házakat és domborzatot is megjelenítő Nav N Go iGO 8 heteken belül Magyarországon is kapható lesz.

Kézzelfogható a Nav N Go 3D-s navigációs megoldásaA Nav N Go a CeBIT-en bejelentette, hogy 3D navigációs szoftvere, a Nav N Go iGO 8 immár számos személyi navigációs eszközön (PND-n), okostelefonon és játékkonzolon is elérhető. A Nav N Go iGO 8 nagy felbontású, domborzati elemeket, síkból kiemelkedő utakat, tájékozódási pontokat és épületeket is feltüntető térbeli navigációs térképeket tartalmaz.”A térhatású navigációs szoftverek iránti igény megugrott az európai piacokon. Az előrejelzések szerint 2012-re az Európában használt eszközök 90-95 százaléka fényképi hűséget tesz majd lehetővé” – mondta Fazakas András, a Nav N Go operatív igazgatója. “Ennek eredményeképpen partnereink és a végfelhasználók is nagy érdeklődéssel várják a Nav N Go iGO 8-ra való áttérést. Reméljük, hogy az új szoftvert Magyarországon is szeretni fogják majd, legalább annyira, mint az elődjét.”Az üzleti sikert olyan egyedülálló tulajdonságok is biztosítják, mint a könnyű portolhatóság különböző hardverekre és operációs rendszerekre, a nagy teljesítményű tömörítési technológia, valamint a teljes testreszabhatóság mind a felhasználói felületek, mind a munkafolyamatok terén. A szoftver 42 ország részletes térképét tartalmazza, és több mint 45 nyelvet támogat, beleértve az arabot, kínait, görögöt, hébert, japánt és az oroszt is, így semmi akadálya annak, hogy egész Európában keresett legyen.

A navigáció új dimenziója a CeBIT-en A 3D-s navigáció már nem teljesen ismeretlen a hazai felhasználók számára, hiszen tél óta itthon is kapható olyan készülék, mely a Nav N Go szoftverével működik. A Nav N Go iGO 8 valósághűen ábrázolja a domborzatot és a környező házakat, a legtöbb nevezetes épület, például az Eiffel-torony, a Big Ben vagy akár a magyar Parlament is megjelenik a képernyőn, már messziről segítve a tájékozódást.

Annak érdekében, hogy ez a technológia számos mobil eszközön is könnyen elérhető legyen az európai vevők számára, a Nav N Go már korábban stratégiai fontosságú partnerkapcsolatot alakított ki olyan globális vállalatokkal, mint a Harman Kardon, az LG Electronics, a Sony Computer Entertainment Europe, a QNX Software Systems, az Asus Computer GmbH, a Clarion Europe GmbH és a Pioneer Europe NV.

A Nav N Go örömmel látja az Asus R300 és R700 navigációs eszközök megjelenését, és nagy várakozással tekint a Sony Nav N Go iGO 8 szoftvert tartalmazó PlayStation®Portable ez év tavaszára tervezett bemutatója elé.

Térképek a világ minden tájánA pontos és megfizethető digitális térképeiről ismert Nav N Go iGO 8 világszerte több mint 70 országot fed le navigálható térképekkel, amelyek a közelmúlt óta magukban foglalják Ausztráliát, Argentínát, Ciprust és Indiát is. Azóta, hogy nemrég megvásárolta a digitális térképkészítéssel foglalkozó magyar Top-Mapet, a Nav N Go olyan helybeli térképészeti cégeknek is tud támogatást nyújtani, ahol a vezető digitálistérkép-szolgáltatóknak nincs vagy csak korlátozott a lefedettsége az adott térségre vonatkozóan. Ennek köszönhetően a Nav N Go partnerei egyedülállóan előnyös helyzetbe kerülhettek, és így a kelet-európai piac több mint 70 százaléka az ő kezükben van.

Végfelhasználók számára a Nav N Go áprilisban dobja piacra a Nav N Go iGO 8-at egy Plug&Go SD kártya megoldás formájában, mely a jelenleg elérhető legtöbb mobil PDA-val kompatibilis. Emellett további térképek és tartalmak is kaphatók lesznek minden olyan ország kiskereskedőinél, ahol Nav N Go-disztribútorok tevékenykednek.

Duplaannyian, duplaannyitA Nav N Go működésének harmadik évében elérte, hogy már világszinten is komoly vállalatnak tekintik őket. Készülékgyártó partnereik, amelyek az ő navigációs megoldásukat választották, a legnagyobb multicégektől csábítottak el vevőket. A vállalat üzleti növekedése megkövetelte a folyamatos fejlesztéseket, bővítéseket. Annak érdekében, hogy ki tudják szolgálni több mint 70 külföldi partnerüket, a dolgozók létszámát egy év alatt megduplázták és új székházba költöztek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin