Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető a legújabb, harmadik generációs NOD32

Dotkom

Letölthető a legújabb, harmadik generációs NOD32

A vírusirtó továbbra is kiemelkedően szerepel a teszteken.

A Virus Bulletin magazin víruslaboratóriumának szakemberei rendszeresen hasonlítják össze az egyes antivírus programok teljesítményét. A nemzetközileg elismert teszten jól vizsgázó vírusirtók megkaphatják a VB100% minősítést. „A NOD32 új, 3.0-ás verziója első alkalommal szerepelt a VB100% teszten. Az új verzió könnyedén teljesítette a követelményeket, ugyanakkor a megújult kezelőfelület is jó benyomást tett munkatársainkra.” – nyilatkozta John Hawes, a Virus Bulletin vezető szakembere.

A NOD32 eddig 48 alkalommal szerezte meg a VB100% minősítést, amivel tartja a tesztek rekordját. A vírusirtót emellett 2007-ben és 2006-ban is az év antivírus programjának választotta egy másik jelentős víruslaboratórium, az AV-Comparatives.

„Az újabb VB100% minősítés igazolja, hogy a NOD32, illetve a vírusirtó motorját használó ESET Smart Security biztonsági programcsomag védelme kitűnő. Emellett, ahogy egyre összetettebb károkozók jelennek meg, még inkább előtérbe kerül majd az ESET termékeibe épített heurisztikus technológia, és a vírusirtók teljesítménye várhatóan még jobban különbözni fog egymástól. Az ESET folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően azonban felhasználóink mindig a legkorszerűbb védelmet élvezik.” – nyilatkozta Csiszér Béla, a vírusirtót gyártó ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. ügyvezetője.

A NOD32 antivírusrendszer teljesítménye a termékbe integrált ThreatSense technológiának köszönhető, mely a hagyományos, leíró-adatbázisokon alapuló víruskeresés mellett a mesterséges intelligencia által végzett heurisztikus analíziseket és a valós környezetben elvégzett szimulációkat is magába foglalja. Ezt a technológiát az ESET minden védelmi termékébe integrálja.

Optimalizált keresőmotor
Az új verzió a belső teszteredmények szerint még elődjénél is kevesebb erőforrást köt le. Emellett kisebbé vált a frissítések mérete is, ami különösen fontos a lassú internetkapcsolattal rendelkező otthoni felhasználók valamint a vállalatok számára. A vírusirtó kezelőfelülete is átalakult. Az új grafikus felület áttekinthetőbb, könnyebben értelmezhető a laikus felhasználók számára, de a „Hozzáértő mód” aktiválásával a lakossági verziókban is elérhetőek a részletes beállítási lehetőségek.

A legfrissebb, 3.0.621-es változat 32 és 64 bites változata letölthető gyors Download szerverünkről.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés