Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hunsider Roadshow – Marseille

Dotkom

Hunsider Roadshow – Marseille

A Magyarországon már jelen lévő és üzleti tapasztalatokkal rendelkező francia cégek is lehetőséget kaptak a magyar piacon szerzett tapasztalataik megosztására.

A „2005 a Magyar Gazdaság Éve Franciaországban” (MAGÉV) elnevezésű rendezvénysorozat programja részeként rendezték meg a Hunsider Roadshow dél-franciaországi konferenciáját 2005. november 17-én a Marseille-Provence Kereskedelmi és Iparkamarában.

A program tájékoztató előadásainak témái között szerepelt: a magyar gazdaság aktuális helyzete, a köz- és magánszféra együttműködési lehetőségei, az aktuális befektetési támogatások rendszere, illetve a magyar befektetési környezet (cégalapítás, biztosítási és kockázati környezet, bank és kommunikációs rendszerek).

A konferencián a magyar kormány képviselői tartottak előadást: Veress József, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára, Garamhegyi Ábel, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium külgazdaságért felelős helyettes államtitkára, valamint Erdős André, Magyarország franciaországi nagykövete.

A Magyarországon már jelen lévő és üzleti tapasztalatokkal rendelkező francia cégek is lehetőséget kaptak a magyar piacon szerzett tapasztalataik megosztására. Az eseményt követően a francia cégek és a magyar szakemberek között személyes megbeszélésre is alkalom nyílt, a magyar üzleti lehetőségekről és konkrét projektekről.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés