Connect with us

Hirdetés

technokrata

Együttműködésben az Electronic Arts és a Valve

Dotkom

Együttműködésben az Electronic Arts és a Valve

Az Electronic Arts és a Valve együttműködésével kerül a boltokba a Half-Life.

Az Electronic Arts (EA), a világ vezető interaktív szórakoztatóipari vállalata és a Valve, a kasszasikernek számító Half-Life és Counter-Strike sorozatok mögött álló díjnyertes stúdió bejelentette, hogy több évre szóló együttműködést írt alá, annak érdekében, hogy világszerte elérhetővé tegye a Valve játékainak gyűjteményét. Az együttműködés keretében először két játékot jelentetnek meg a Half-Life 2: Game of the Year és a Counter-Strike: Source PC-s játékokat, amelyek ősszel kerülnek a boltokba. A Microsoft Xbox rendszeren futó Half-Life 2 megjelenése októberre várható, a terméket világszerte az EA fogja kiadni és forgalmazni.

„Az EA Partners küldetése, hogy megtaláljuk a világ legjobb játékfejlesztő stúdióit és sikeres játék-sorozatait, partnerkapcsolatokat építsünk, lehetőséget adjunk a fejlesztői csapatoknak, hogy bizonyítsák tehetségüket, és minél több ember számára tegyük elérhetővé a kiváló játékokat. Véleményünk szerint a Half-Life és a Counter-Strike minden idők legjobb játék-sorozatai közé tartoznak.” – mondta Tom Frisina, az EA Partners elnökhelyettese és vezetője.

„Bármilyen platformról legyen is szó, az EA a világ legjobb játékait jelenteti meg a piacon.” – mondta Gabe Newell, a Valve alapítója és elnöke. „A Half-Life 1998. novemberi megjelenése óta a Valve játékai több mint 18 millió példányban jutottak el a felhasználókhoz. Az EA jelenlegi struktúráját és terjesztési csatornáit, a Valve díjnyertes fejlesztői csapatával és a játékainak rajongótáborával ötvözve olyan párost alkotunk, amely világszerte nagy népszerűségnek örvendő termékeket fog nyújtani a konzolon, és a számítógépeken játszó játékosok számára.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés