Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szaktudás az üzleti megoldások területén: Microsoft Gold Partner az XAPT Hungary Kft.

Dotkom

Szaktudás az üzleti megoldások területén: Microsoft Gold Partner az XAPT Hungary Kft.

Szaktudása, tapasztalata és referenciái révén kiérdemelte a Microsoft Gold Certified partneri státuszt az XAPT Hungary Kft., az Axapta vállalatirányítási rendszer egyik hazai képviselője.

A Microsoft technológiák és eszközök magas szintű használata, az Axapta vállalatirányítási rendszer forgalmazása és bevezetése területén elért sikerei eredményeként nyerte el a Gold Certified Partneri minősítést az XAPT Hungary. A Microsoft Business Solutions (MBS) kompetencia mellett az e-business területre terjed ki az aranyfokozatú minősítés.

A hír a Microsoft éves partnertalálkozójával egyidőben érkezett az XAPT-hoz, így dr. Schvarcz Zoltán ügyvezető igazgató Minneapolisból nyilatkozott: „Már vártuk, és örülünk a minősítés elnyerésének, hiszen ez hivatalos elismerése annak, amin évek óta dolgozunk. Az Xapt az első olyan Microsoft Gold Certified Partner, aki elsősorban a Microsoft Business Solutions területen elért eredményeiért kapta meg ezt a címet. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, tudásukról vizsgákon is számot adnak. Emellett persze a futó projektekben megvalósításra is kerülnek a Microsoft technológiákra és eszközökre épülő innovatív megoldások.”

A Microsoft Partneri címek elnyerésének feltétele a meghatározott számú szakembergárda és referenciabázis megléte, valamint egyéb szakmai követelmények teljesítése. Az XAPT a Microsoft Business Solutions, e-business és infrastruktúra területen nyújtja szolgáltatásait, az elmúlt években több tucat cégnél vezette be az Axapta vállalatirányítási rendszert Microsoft alapinfrastruktúrával, munkatársai összesen 38 Microsoft szakvizsgával rendelkeznek.

„Örömmel csatlakozunk a magyarországi Microsoft Gold minősítésű partnercégek alig kéttucat tagot számláló exkluzív táborához.” – mondta dr. Schvarcz Zoltán ügyvezető igazgató. „Még 1999-ben Magyarországon elsőként ismertük fel az Axapta rendszerben rejlő lehetőségeket, és azóta is örülünk az akkori választásunknak. Elégedett ügyfeleink, sikeres projektjeink napról napra bizonyítják a rendszer kiválóságát és a Microsoft együttműködés pozitív hatását. Bízunk benne, hogy a Gold státusszal még jobban ki tudjuk aknázni az partnerség lehetőségeit, és amellett, hogy rengeteg képzést, támogatást, módszert és háttérinformációt kapunk a Microsoft közvetítésével, további Microsoft szakterületekkel bővítjük kompetenciánkat.”

„Az ügyfelek olyan partnercégeket keresnek, melyek hidat építenek üzleti igényeik és a technológiai lehetőségek között.” – nyilatkozta Allison Watson, a Microsoft Worldwide Partner Sales and Marketing alelnöke. „Az XAPT Hungary Kft, egy új Microsoft Gold Certified Partner szakképzett tanácsadó csapatával segíti ügyfeleinket hosszú távú stratégiákra vonatkozó terveik megvalósításában.”

Ambrus Zsolt, a Microsoft Magyarország partnermenedzsere elmondta, hogy a Microsoft Gold Certified Partner státusz elnyeréséhez világszerte ugyanazokat a meglehetősen szigorú feltételeket kell teljesíteni, meghatározott számú vizsgázott szakemberre, referenciára van szükség. Az XAPT Hungary Kft. már korábban teljesítette ezeket a feltételeket, és most érkezett meg az értesítés a hivatalos minősítésről. „Az XAPT specialitása az Axapta rendszer mélyreható ismerete és implementációs tapasztalata, ezért a továbbiakban is számítunk szakértelmükre az ügyfelek megelégedettségét szolgáló ERP bevezetésekben.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés