Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Pannon GSM Példakép Alapítvány kuratóriuma két új taggal bővült

Dotkom

A Pannon GSM Példakép Alapítvány kuratóriuma két új taggal bővült

Kepes András és dr. Horváth Iván is a testületben.

A Pannon GSM Példakép Alapítvány létrehozója, a Pannon GSM két újabb jeles személyiséget kért fel arra, hogy vegyenek részt az értékteremtő tevékenységükkel mindannyiunk számára követendő példákat mutató honfitársainkat díjazó szervezet kuratóriumának munkájában. A felkérést mindketten elfogadták, így immár Kepes András televíziós újságíró és dr. Horváth G. Iván szívsebész részvételével működik a Bereczky Loránd által elnökölt testület. A Pannon GSM Alapítvány a következő díjakat májusban adja át, s folyamatosan várja a példakép-jelöléseket postai és elektronikus levélben egyaránt.

Az alapítvány 2005 februárjában adta át első ízben a Példakép Díjakat és a velük járó egy-egymillió forintot; az első díjazottak Kothencz János, az állami gondoskodásban felnőtt gyermekeket segítő ÁGOTA Alapítvány vezetője, Madarász Anita, a szentlőrinckátai óvoda közösségformáló vezetője és Sárai Rita, a kerekesszékes Gördülő Tánccsoport művészeti vezetője voltak.

A Példakép Alapítvány évi négy alkalommal adja át a Példakép Díjakat, amelyekre az ország bármely pontjáról, mindenkitől folyamatosan várja a jelöléseket.

Postacím: Pannon GSM Példakép Alapítvány, 2040 Budaörs Baross u. 165., elektronikus levélcím: peldakep@peldakep.hu.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés