Connect with us

technokrata

Az Albacomp támogatja a Takinfo szervereit

Dotkom

Az Albacomp támogatja a Takinfo szervereit

A két cég a megállapodás egy éves időtartama alatt 70 Takinfo szerver 24 órás támogatását biztosítja a hét minden napján.

Az Albacomp Rt. a HP Magyarország Kft. alvállalkozójaként támogatja 2004. november 1-jétől a Takinfo Takarékszövetkezeti Informatikai Kft. hardver és szoftver üzemeltetését. A két cég a megállapodás egy éves időtartama alatt 70 Takinfo szerver 24 órás támogatását biztosítja a hét minden napján.

A Takinfo Takarékszövetkezeti Informatikai Kft. 2004. május 25-én zártkörű, meghívásos, többfordulós pályázatot hirdetett szerver számítógépek és háttértároló rendszerek szállítására, valamint üzemeltetés támogatására. A pályázatot a HP Magyarország Kft. nyerte, alvállalkozójaként az Albacomp végzi a Takinfo szervereinek szállítását és a meglévő szerverek hardver és szoftver üzemeltetésének átalánydíjas támogatását.

A megállapodás értelmében a HP a hét minden napján 24 órában fogadja a Takinfo hibabejelentéseit, a bejelentést követően az Albacomp bevonásával 4 órán belül – igény esetén helyszíni kiszállással – megkezdi, 8 órán belül pedig befejezi a hardver hiba elhárítását. Amennyiben a hiba elhárítása 8 órán belül nem lehetséges, az Albacomp csereeszközt biztosít.

Magyarország legnagyobb hardver összeszerelője, az Albacomp Rt., a szolgáltatások, így a rendszerintegráció és az outsourcing területén is a hazai informatikai piac számottevő szereplőjévé vált. Az Albacomp végzi többek között az ÁNTSZ országos rendszerének, az okmányirodák, valamint a Foglalkoztatási Hivatal rendszerének támogatását.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu