Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szárnyaló IFS

Dotkom

Szárnyaló IFS

Az IFS és a GE együttműködéseként létrejött SpectraSM rendszer a Hornet harci repülőgép karbantartásáért.

A „Sivatagi Vihar” hadműveletben 1986-ban debütált Super Hornet harci repülőgép karbantartását egy különleges, erre a célra kifejlesztett szoftverrel végzik. Az IFS és a GE együttműködéseként létrejött SpectraSM rendszer nyújt támogatást a vadászrepülő mindenre kiterjedő szerviz munkálataiban.

Az IFS Applications szerviz menedzsment és karbantartás moduljai a világon piacvezetőnek számítanak a légi- és hadiipari szegmensen belül (AMR Research tanulmány – 2004). Az elemzés szerint 2004 és 2007 között ebben a szegmensben 21%-os növekedés várható.

Az IFS már több hasonló, sikeres légiipari projektben vett részt. Magyarországi leányvállalata az IFS Hungary 2004. februárban fejezte be a Budapest Airport rendszer-fejlesztésének első fázisát, amely során új logisztikai és pénzügyi modulokat kapott a légikikötő. Jelenleg a szerviz menedzsment, humán erőforrás és karbantartás folyamatokat támogató megoldások bevezetése zajlik, a stockholmi repülőtéren történt IFS Applications bevezetésében részt vett nemzetközi szakemberek támogatásával, a tapasztalatok felhasználásával.

Az IFS nemzetközi iparági ügyfelei között megtalálható többek között a Saab Aerospace (Gripen), a GE Aircraft Engines és a Lockheed Martin. A repülőtéri hatóságok és földi kiszolgálók közül a Svéd Polgári Repülési Hatóság, a Budapest Airport (Ferihegy), a stockholmi repülőtér (Arlanda) számára nyújt szolgáltatásokat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés