Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kibővült az Inforum elnöksége

Dotkom

Kibővült az Inforum elnöksége

Új utakon az érdekegyeztetés.

Az Informatikai Érdekegyeztető Fórum 2004. áprilisában tartotta közgyűlését, melyen 17 tagszervezetének hivatalos képviselői vettek részt. A közgyűlés elfogadta az Inforum 2003 évi tevékenységéről szóló beszámolót.

Az Inforum két új taggal bővült, az InfoPark Alapítvány és a Páneurópa Jogász Unió csatlakozott a szövetséghez.

Az Informatikai Érdekegyeztető Fórum több mint félévtizedes működése során szerzett tapasztalatok, az időközben bekövetkezett jogi és társadalmi változások, az Inforum tevékenységének kiszélesítése, az Inforum Infomediátor Informatikai Felhasználó-védelmi Iroda létrehozása szükségessé tették alapszabályának módosítását.

A közgyűlésen került sor az Inforum ügydöntő és képviseleti szervének, az elnökségnek újraválasztására. Az érdekvédelmi csoportok összetétele indokolttá tette, hogy az elnökség létszáma hat főre emelkedjen. A sikeres szavazás eredményeként az Inforum két évre megválasztott elnöke Beck György, alelnökei: Risztics Péter, Gáspár Mátyás, Mlinarics József, Reszler Ákos, Martos Balázs.

A közgyűlés az Inforum tiszteletbeli elnökségi tagjává választotta Dömölki Bálintot, megköszönve eddig végzett munkáját, az Inforum érdekében kifejtett tevékenységét.

A közgyűlés megtárgyalta, majd elfogadta az Informatika Érdekegyeztető Fórum 2004 évi programjának fő irányait. Az Inforum szakmai munkáját a jövőben is az informatika társadalmasításának kívánja alárendelni, fő feladatául tűzve ki a digitális szakadék áthidalását, a társadalom informatizálásának támogatását, az informatikai érdekegyeztetést, érdekvédelmet, az információs társadalom marketingjét.

Az Inforum 2004-ben jelentős hangsúlyt kíván fektetni az informatikai felhasználók jogi és érdekvédelmére.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés