Connect with us

technokrata

A Canon Hungária az anyavállalat regionális marketing kommunikációs központja lett

Dotkom

A Canon Hungária az anyavállalat regionális marketing kommunikációs központja lett

Török F. László a Canon CEE marketing kommunikációs vezetője.

2004. januárjától a Canon kelet-európai marketing kommunikációs centruma a Canon Hungária Kft. Ezzel tovább erősödött a Canon hazai leányvállalatának szakmai elismertsége a Canon Europe szervezeten belül. A Canon Hungária immáron több éve a cég kelet-európai oktatóközpontjaként is működik; mérnökeit a digitális képalkotásról legtöbbet tudó európai szakemberekként tartják számon. A bejelentés megerősíti, hogy a hazai leányvállalat integrált marketing kommunikációs tevékenysége példaértékű a Canon Europe-on belül is.

A fentiek megvalósítására a bécsi székhelyű Canon CEE (a Canon kelet-európai központja) 2004 január 1-jei hatállyal Török F. Lászlót, a Canon Hungária eddigi marketing kommunikációs vezetőjét kinevezte a Canon CEE marketing kommunikációs vezetőjévé mind a vállalati kommunikációs tevékenységek, mind pedig az üzleti berendezések és rendszerek kommunikációjának területén. Török F. László tevékenységét továbbra is Budapesten, a Canon Hungária Kft-n belül látja el.

A döntés értelmében a hazai irodában működő központi marketing szervezet 16 ország marketing kommunikációs stratégiájának kidolgozásáért, a tevékenységek koordinálásáért, valamint azok felügyeletéért lesz felelős. A kelet-európai országokon túl Törökország, Izrael, Málta és Ciprus Canon vállalatainak marketing munkáját is a hazai irodában működő központ irányítja majd.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu