Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar tagozattal bővült a világ első és vezető projekt menedzseri szervezete

Dotkom

Magyar tagozattal bővült a világ első és vezető projekt menedzseri szervezete

Hivatalosan is megalakult a Project Management Institute Magyar Tagozata.

A projektmenedzseri szakma hazai elismerésének fontos mérföldköve volt a PMI budapesti egyesület megalakulása 2002. decemberében 35 fő részvételével. Az elmúlt hónapok szervezési munkáját követően idén november 14-én hivatalosan is bejegyzésre került a PMI Magyar Tagozat a nemzetközi szervezet részeként. Az ezt igazoló plakettet a napokban vehette át a Magyar Tagozat elnöke, Szalay Imre, a HP Magyarország vezérigazgató-helyettese, a HP Szolgáltatások Divízió igazgatója, aki a szervezési folyamatokat a kezdetektől irányította.

A PMI a világ egyik első és vezető szervezete a projektmenedzsment kultúra elterjesztésében, a projektmenedzsment tudás és terminológia egységesítésében. Az általuk kidolgozott módszertant szabványként fogadják el sok helyen. Jelenleg több mint 112.000 taggal rendelkezik a világ 125 országában és több, a projektvezetésben jártas világcéggel alakított ki szoros kapcsolatot.

A PMI nagy hangsúlyt helyez a módszertan folyamatos fejlesztésére, bővítésére és terjesztésére. Az általa kiadott könyvek, folyóiratok és egyéb kiadványok, konferenciák és tréningek számtalan lehetőséget adnak a projektvezetési ismeretek elsajátítására és az ismeretek folyamatos bővítésére. A PMI a Project Manager Professional (PMP) Certificate képesítés megszerzésére is lehetőséget ad, ami a szakmában a legelismertebb minősítésnek számít.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés