Connect with us

Hirdetés

technokrata

IBM-LogicaCMG-ABN AMRO együttműködés

Dotkom

IBM-LogicaCMG-ABN AMRO együttműködés

Az IBM és a LogicaCMG szolgáltatási szerződést kötött az ABN AMRO-val.

A holland ABN AMRO bank nagy értékű szerződést kötött az IBM Business Consulting Services és a LogicaCMG vállalattal, melynek értelmében az IBM és a LogicaCMG vállalja az SAP rendszer bevezetésének a menedzselését. A szerződés részeként az ABN AMRO kibővíti az IBM-mel és a LogicaCMG-vel meglévő kapcsolatát. A megállapodás révén a következő években az ABN AMRO kihasználhatja a két vállalat SAP tanácsadóinak, valamint az üzleti folyamatok átalakításával és a változáskezeléssel foglalkozó szakértőinek a tapasztalatát.

“Alapvetően azért választottuk az IBM-et és a LogicaCMG-t, mert ők ismerik a nálunk működő SAP-környezetet, és a pénzügyi szektorban nagy tapasztalattal rendelkeznek az egész világra kiterjedő rendszerek bevezetésében. A két vállalat jól kiegészíti egymást, így átfogó megoldást tudnak kínálni.” – mondta Jolle Dekker, az ABN AMRO Group Operations divíziójának az igazgatója.

Az SAP rendszer globális bevezetésével az ABN AMRO-nak az a fő célja, hogy egységes folyamatok, standardizált rendszerek és a költségek átláthatóbbá tétele révén csökkentse a költségeit. Az SAP rendszer bevezetése fontos lépés az ABN AMRO számára azon az úton, hogy megfeleljen a pénzügyi jelentésekre vonatkozó nemzetközi előírásoknak (International Financial Reporting Standards), amelyek 2005-től lépnek életbe.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés