Connect with us

Hirdetés

technokrata

Volt Compaq-os termékmenedzser az egyik HP-divízió élén

Dotkom

Volt Compaq-os termékmenedzser az egyik HP-divízió élén

A HP Magyarország véglegesítette a Személyi Számítógépes Rendszerek divízió megbízott vezetőjének pozícióját: Molnár Imre az új üzletágvezető.

A HP Magyarország bejelentette, hogy véglegesítette Molnár Imre, a Személyi Számítógépes Rendszerek divízió megbízott üzletágvezetői pozícióját. Molnár ez év júliusa, a korábbi igazgató, Scharek Viktor távozása óta irányította megbízott vezetőként a divíziót.

“Nagyon büszke vagyok arra, hogy egy összeszokott csapat vezetésére kaptam megbízást” – mondta Molnár Imre, a HP Magyarország Személyi Számítógépes Rendszerek üzletágának igazgatója. “Nagyon sok érték van a teamben, nélküle az eddigi eredmények sem születhettek volna meg. A 2003 év második negyedéve például kimagaslóan jól sikerült. Mind az asztali számítógépek, mind a mobileszközök területén jelentős növekedést értünk el. S nem szabad elfeledkeznünk a professzionális munkaállomások kevésbé divatos termékkategóriájáról sem: a HP az elmúlt negyedévben idehaza és az egész ISE régióban is piacvezetővé vált.”

Molnár Imre korábban a Személyi Számítógépes Rendszerek Üzletágon belül üzletfejlesztési igazgatóként tevékenykedett. A 33 éves szakember nős, mérnök és MBA diplomával rendelkezik. 1999 óta dolgozik az informatika területén, első jelentős megbízatása a Graphisoft Rt. GDL Object Technology sales manageri kinevezése volt, ahol sokrétű nemzetközi projektmenedzsment és értékesítési tapasztalatokat szerzett. 2001-ben csatlakozott a Compaq-hoz termékmenedzserként, a tavalyi cégegyesülés után pedig termékcsoport-vezetővé lépett elő.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés