Connect with us

Hirdetés

technokrata

Együttműködési megállapodás a francia Avisium és a magyar Marketline elektronikus piacterek között

Dotkom

Együttműködési megállapodás a francia Avisium és a magyar Marketline elektronikus piacterek között

Együttműködési megállapodást írt alá az elektronikus piacteret működtető Marketline Rt. és a francia Avisium vállalat.

Magyarország piacvezető elektronikus horizontális piactere, a Marketline Rt. és a francia Avisium elektronikus piactér szolgáltató vállalat együttműködési megállapodást írt alá.

A tervezett együttműködés során a felek a közös üzleti lehetőségek kiaknázására központi katalógusukban szereplő termékeiket és szolgáltatásaikat kölcsönösen elérhetővé teszik kiválasztott, elsősorban európai multinacionális ügyfeleik számára.

A 11 pontból álló megállapodás létrejötte mind a két ország felhasználói számára hozzáférhetővé teszi az egyesített piacterek teljes kínálatát. A Marketline már hosszabb ideje együttműködik az osztrák, a lengyel és a cseh elektronikus piacterekkel.

A marketing és kereskedelmi tapasztalatok valamint a technológiai know-how megosztása mellett a Marketline közeli tervei között szerepel európai szintű e-kereskedelmi megoldások kialakítása, ezáltal a nemzetközi ügyfelei igényeinek magas színvonalú kielégítése.

Szakértő elemzők egybehangzóan állítják, hogy a B2B kereskedelem következő fejlődési szakaszba lépésének lehetősége a piacterek konglomerációján keresztül valósulhat meg a leghatékonyabban. A Marketline, mint a magyarországi vállalatközi elektronikus kereskedelemben élenjáró piactér rövidtávú stratégiai céljaiban is elsődleges szerepet játszik a nemzetközi piacterekkel történő együttműködés.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés