Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új magyar ingyenes tárhely nyílt – korlátlan kapacitás, nagy méretű file-ok…

Dotkom

Új magyar ingyenes tárhely nyílt – korlátlan kapacitás, nagy méretű file-ok…

[frissített] Az új szolgáltatás regisztrált felhasználóinak korlátlan tárhelyet biztosít, szerverei nagy méretű file-ok kiszolgálására optimalizáltak…

Az UltraWeb február 23-án elindította ingyenes tárhely-szolgáltatását. Szervereit kifejezetten nagy számú, nagy méretű statikus file-ok kiszolgálására optimalizálta.

A regisztrált oldalakhoz korlátlan tárhely párosul, ami file-mérettől függetlenül vehető igénybe, csak a szabályzatban leírtaknak kell megfelelni.

A jövőben igyekszik tovább finomítani szolgáltatását, megoldani az oldalak reklámcsík nélküli, illetve tetszőleges .hu domain alatti elérhetőségét.

A szolgáltató képviselőjének közlése szerint az első napon az oldalletöltések száma meghaladta a 15 ezret, és több mint 300 oldalt regisztráltak.

[frissítés] A korábban leírtakkal ellentétben az UltraWeb szolgáltatásának korlátlan tárhely-kapacitása Magyarországon nem egyedülálló, ugyanis a FreeSite, a Tar, a FreeWeb, a Zona és a HunHome is hasonló kapacitást (ám file-méret limittel) biztosít. Az érintettektől ezúton kérünk elnézést!



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés