Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar nemzetközi cégadatbázis – ingyenes részvételi lehetőség!

Dotkom

Magyar nemzetközi cégadatbázis – ingyenes részvételi lehetőség!

Az eddigi legátfogóbb, magyar és angol nyelvű adatbázis jöhet létre a magyarországi informatikai és távközlési iparágakban érdekelt vállalatokról – a részvétel ingyenes, részletek itt…

Az eddigi legátfogóbb adatbázis jöhet létre a magyarországi informatikai és távközlési iparágakban érdekelt vállalatokról a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. (ITD Hungary) kezdeményezésével, amely a jövőben kiemelt szinten kívánja kezelni a Magyarországon jelenlévő informatikai cégek megismerését, a hazai informatikai és távközlési piac aktuális helyzetének felmérését, illetve a piac gazdasági szereplőinek támogatását.

A hazai ICT szektor szereplőinek fejlődése és teljesítményük növelése érdekében az ITD Hungary elhatározta, hogy összeállít egy olyan kétnyelvű (magyar és angol), CD-n megjelenő, a magyar ICT piac szereplőit bemutató anyagot, amelyet az ITD Hungary külföldi (mintegy 29 országban) és belföldi irodahálózata, a Gazdasági Minisztérium és a Külügyminisztérium, valamint háttérintézményeik használnak.

Az adatbázisban szereplő cégeket az ITD Hungary – igény szerint – képviseli saját rendezésű befektetési és kereskedelemfejlesztési konferenciáin, illetve a jelentősebb nemzetközi informatikai és telekommunikációs vásárokon. Emellett az adatbázisba került cégek a jövőben folyamatosan értesítést kapnak az ágazatot érintő pályázati, partnerkeresési és befektetés-ösztönzési lehetőségekről.

A magyar ICT piac szereplőit bemutató adatbázis, illetve CD elkészítésével az ITD Hungary az IDC Magyarországot bízta meg, együttműködésben a BellResearch-csel és az Informatikai Vállalkozások Szövetségével.

Az adatbázisban való részvétel a cégek számára ingyenes, csupán néhány adatot szükséges megadni a vállalat elérhetőségéről, gazdálkodásáról, tevékenységi köréről és referenciáiról. Jelentkezni 2002. február 28-ig lehet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés