Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kommunikációban erősít az ITware

Dotkom

Kommunikációban erősít az ITware

Együttműködésben az ITWare és a Corpus Communications.

A teljes egészében magyar tulajdonban lévő ITware – amely nemrég mutatta be MOTIware alkalmazását – új szolgáltatások és termékek bevezetésével jelenik meg az IT szektorban, melynek marketing támogatásához az IT és mobilkommunikáció területén is jelentős tapasztalattal bíró ügynökséget, a Corpus Communications-t kérte fel.

“Az új tevékenységi körökkel kiegészülő portfolió folyamatos kommunikációjára, valamint a vállalat arculati elemeinek frissítésére, kivitelezésére kerestünk egy az IT és mobilkommunikációs területen megfelelő szakmai háttérrel bíró ügynökséget. A Corpus – akivel évekkel ezelőtt már dolgoztunk együtt – több hasonló tevékenységet végző ügyfelének PR és marketingkommunikációját kezelte, így megfelelő szakértelemmel és referenciákkal rendelkezett számunkra” – mondta el Dankó Sándor, az ITware Kft. ügyvezető igazgatója.

A mobilkommunikációs IT megoldások fejlesztésében élenjáró ITware nevéhez köthető a mobiltévézés élményét kiteljesítő MOTIware.tv épp úgy, mint a Borissza alkalmazás, amely az internetes közösségi oldalak beágyazott szolgáltatásainak új generációs tagjaként újszerű marketing eszköz példájának is tekinthető a termékeiket megmutatni kívánó cégek számára.

“A most tíz éves ügynökségünk számára nagy öröm, hogy egy információs technológiában igazán innovatív cég kommunikációs partnere lehetünk, hiszen a kreatív alkalmazásfejlesztésnek nálunk házon belül is jelentős hagyománya van” – teszi hozzá Nagy Zoltán a Corpus Communications vezetője. “A saját fejlesztésű, a vállalati ügyfeleket kiszolgáló – hazánkban egyedülálló – professzionális üzleti fordítószolgáltatásunk, a www.lector.hu például már 40 nyelven szolgálja ki partnereinket”.

Az ügynökség olyan vállalatok kommunikációját kezeli jelenleg is, mint például az Interware, a Capture, a LeasePlan Hungária, az AMA Creation vagy a Miele Magyarország.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés